Dove Oxygen & Moisture ... hm... pokładałam duże nadzieje w tych kosmetykach, jako że moje włosy są cieniutkie i bez objętości. Czy produkty się sprawdziły? Zacznijmy od szamponu... podoba mi się że jest w tubie, ma przyjemny, delikatny zapach, a przede wszystkim dobrze się pieni i wystarczy bardzo niewielka ilość żeby umyć długie włosy, przez ta wydajność pewnie będzie mi długo służył. Spektakularnych rezultatów nie zauważyłam, ale na pewno nic nie zaszkodziło moim włosom. Kolejny produkt - odżywka, lekka formuła, dobre nawilżenie, nie powoduje przetłuszczania, na pewno nadaje się do cienkich, delikatnych włosów. Jednak pozostałe dwa produkty - suflet i spray - podbiły moje serce. Suflet jest cudownie leciutki, ładnie pachną po nim włosy i nie są obciążone, idealna maska dla moich włosów. Co do sprayu, używałam kilka razy i nie widzę szczególnego ubytku, więc tu plus, ładny zapach utrzymujący się na włosach - to lubię! Zwiększa objętość włosów, ja widzę różnicę! Wystarczy popsikać , wmasować, podsuszyć włosy suszarką i podnieść trochę włosy palcami u nasady - widać różnicę. Z czterech otrzymanych produktów jest to mój zdecydowany faworyt i kupię kolejne opakowanie bez wahania bo jest tego wart. Co do pozostałych, muszę ich jeszcze poużywać i poobserwować czy robią coś szczególnego z moją fryzurą, bo na pewno nie szkodzą, są ok.