Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety mam to w każdej ciążyzwykle zaczynało się w siódmym miesiącu, teraz już przed połową się zaczęło... Przejdzie po porodzie...
Mnie ten ból nie daje spać na lewym boku budzę się w nocy i muszę usiąść żeby przeszło żeby się w ogóle położyćprzez godzinę po wstaniu nie mogę zacisnąć lewej ręki w pięść.
Wybieram się do ortopedy bo podobno kobietom w ciąży pomaga na to odbarczanie.
Niestety mam to w każdej ciążyzwykle zaczynało się w siódmym miesiącu, teraz już przed połową się zaczęło... Przejdzie po porodzie...
Mnie ten ból nie daje spać na lewym boku budzę się w nocy i muszę usiąść żeby przeszło żeby się w ogóle położyćprzez godzinę po wstaniu nie mogę zacisnąć lewej ręki w pięść.
Wybieram się do ortopedy bo podobno kobietom w ciąży pomaga na to odbarczanie.
To taki jakby silny masaż, ortopeda powinien zlecić rehabilitację. Wcześniej tego nie robiłam więc nie wiem jak dokładnie to wygląda ale teraz bardziej mi doskwiera więc chcę spróbować.Jest to moja pierwsza ciąża. A ból już w 4 mcu. Gdzie tam poróda co to znaczy odbarczanie