nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Tu masz opisany związekDzięki dziewczyny za otrzeźwienie, ale nadal bardzo martwi mnie estradiol… on chyba nie ma związku z przysadką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu masz opisany związekDzięki dziewczyny za otrzeźwienie, ale nadal bardzo martwi mnie estradiol… on chyba nie ma związku z przysadką
Oj, pracowałam rok na takie zmiany na recepcji hotelowej.
Na szczęście znalazłam pracę w zawodzie i przeszłam na jedną zmianę.
No właśnie dosypiając nocki, wstawałam często o 15, a na 19 znowu trzeba było iść do pracy.
Ja nie jestem stworzona do pracy nocami.
a to nie jest przypadkiem ten test czynnościowy prolaktyny?Czy ktoś wie o cholerę tu może chodzić?
no właśnie nie mam pojęciaa to nie jest przypadkiem ten test czynnościowy prolaktyny?
Od razu powiem, że się nie znam.no właśnie nie mam pojęciagooglam googlam i jeśli dobrze rozumiem to jesli ta makro prolaktyna jest 0 to chyba ok ale w życiu o tym nie słyszałam
edit to znaczy nawet nie wiem czy u mnie jest 0 i dobrze patrze, w zyciu takiego cholerstwa nie widzialam. az sie boje myslec po co lekarz mi to sprawdzal ale w sumie gdy przyszlam do niego z TSH ponad 5 to prolaktyna byla troche ponad max
Bardzo mi przykro. Wiem co czujesz, miesiąc temu przechodziłam to samo. Przytulas dla ciebieDziewczyny,
Mi spadła beta... Właśnie wracam od lekarza. Prawdopodobnie biochem.![]()
Sikasz??? Bo tu się czeka... ile można gotować z pełnym pęcherzemJeszcze 40 minut, wtedy miną trzy godziny.
Idę ogarniać śniadanie do pracy.
dziekuje, ja przyjmuje ze sie znasz i ze masz po prostu super racje w tymOd razu powiem, że się nie znam.
Ale jak tak czytam to wygląda mi to dobrze. Pierwsze badanie prolaktyny jest normalne, drugie wykonuje się po obciążeniu jakimiś lekami i liczy się stosunek tych wyników. U Ciebie wyszedł ponad 1 co jest większe od 0,76 więc jest git. Ja to tak rozumiem.
Zadzwoń i daj znać o co chodzi z tym dziwnym wynikiemdziekuje, ja przyjmuje ze sie znasz i ze masz po prostu super racje w tymno ale pewnie zadzwonie do lekarza bo moje jak widac magiczne 25mg letroxu juz sie prawie konczy