Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiem ci dla mnie to katorgaTotalnie Cię rozumię. Ja nie potrafię spać na boku i nauka takiego spania jest trudna. Budzę się wielokrotnie żeby przekręcić na drugi bok. Poduszka pomaga ale nie jest idealnie.
czyli nie jestem jakąś dziwaczką, która jako jedyna śpi na brzuchu?Powiem ci dla mnie to katorgabo zawsze spałam na brzuchu a teraz to spanie i przekładanie się z boku na bok to jest ciężar już dla mnie
![]()
Cały czasczyli nie jestem jakąś dziwaczką, która jako jedyna śpi na brzuchu?mój partner śpi tylko na boku i zupełnie nie rozumie w czym problem. A nadal wstajesz w nocy do toalety?
czasami uda mi się przespać noc beż wstawania ale zwykle przynajmniej raz wędruję do toalety. Myślałam, że w II trymestrze nie będę miała takich problemów. Dziś dodatkowo dostałam jakis przedwczesnych lęków (21 tc) z powodu porodu i nie mogłam zasnąć.Cały czas18 tydzień a ja muszę w nocy z minimum 3 razy wstać na siku
A ty? Mój mąż to samo, nie ma problemu spać na boku, czy na wznak a mnie od zawsze było niewygodnie a teraz jeszcze jak jest trochę brzuszek to już w ogóle przeszkadza mi się przekręcić
![]()
Ja mam leki z powodu jakiś kłuć, czy boli brzucha od razu mam złe myśliczasami uda mi się przespać noc beż wstawania ale zwykle przynajmniej raz wędruję do toalety. Myślałam, że w II trymestrze nie będę miała takich problemów. Dziś dodatkowo dostałam jakis przedwczesnych lęków (21 tc) z powodu porodu i nie mogłam zasnąć.![]()
Kłucia są na szczęście normalne w tym okresie. Z książki, którą mam wynika, że zdarzają się bóle spowodowane rosnącą macicą i rozciągającymi się więzadłami. Mój lekarz też się nimi nie przejmuje.Ja mam leki z powodu jakiś kłuć, czy boli brzucha od razu mam złe myśliTa ciąża mnie wykańcza