reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
hej laseczki:) na poczatku trochę pisałam..ale potem nie miałam internetu i gdzieś mi się ten wątek zawieruszył:zawstydzona/y: nadrobiłam na szczęście wszystko..trwało to ze trzy dni ale się udało:tak: gratuluję wszystkim odchudzającym się wyników:) i tez zacznę dukana..mam do zrzucenia duuużo:sorry: ale jak Wy dałyście radę to ja nie dam?? zaczynam od poniedziałku..musze trochę zapoznać się z tą dietą i ruszam do boju..liczę na wsparcie:) moja zmora to slodycze..jak bez nich wytrzymam nie wiem..no i pepsi..z mężem litrami pijemy:eek: ale jakoś musze te moje słabości pokonać..chcę być piekna i zgrabna..rozmiar 40 starczy:)

Ostatnia edycja:
zamówiłam książkę Dukana..nie wiem czy do poniedziałku zdąży przyjść..jeśli nie to moja dietka się trochę opóźni..ale jak przyjdzie to cały weekend będę czytać..a co:) męża z córą wyślę na mini wakacje:) któraś chętna żeby ze mna rozpocząć?? miki gdzie jesteś?? może Ty?? moja lutóweczko:):-)
kurcze ale się napaliłam na tego Dukana:-pjak przeczytałam o waszych rewelacyjnych wynikach to już nie mogę się doczekać..kiedy ja będę taka piękna:) czytam trochę książkę z netu ściagniętą ale to nie to samo..nie chce mi się przed kompem tyle siedzieć:sorry:
gdzie wy jesteście dziewczyny??hallo:)

no to popiszę sama ze sobą..a co:) od dziś zaczynam dukana..wprawdzie książki jeszcze nie mam..ale poczytałam fara i co nieco wiem:) trzymajcie kciuki za piorunujące efekty:)

witam kobitki , teraz jakis szał jest na dunkana czy co:) z kim nie gadam to ma diete dunkata , masakra jakas hihih ja tez mam diete nżt i basen i aerobik choć nie jest tak jak powinno ale napewno pomaga mi to w kondycji , a poza tym mam dom z widokiem na niebo ( czyt. brak dachu) , pozdrawaim serdecznie moje szczuple inaczej kobietki :-)

dawno nie pisałam to napiszę a co :)))
ogólnie to tutaj puchy
odzywajcie się ...

ja na 3 fazie tej popularnej dietki i powiem,że nie dośc ,że nie tyję (przynajmniej na razie) to nawet jeszcze mi z 1,5 kg spadło

Viola jak to nie masz dachu kobito?

reklama
ika no tak nie mam ze ormont orbi sobie kapitalny ze dach sciągnięty w sensie dachówka , i na razie folia paroprzepuszczalna ,a kiedy bedzie wszsytko licho wie :-)

Do góry