malinka1000
Fanka BB :)
CO POLECACIE NA KATAREK U 9 MISIECZNEGO BOBASA? JA JUZ NIE PAMIETAM CO ROBILAM PRZY STARSZAKACH RANY JULEK SKLEROZA STARCZA NAPEWNO GRUCHA DO NOSKA A CZY JAKIS APLIKATOR? STOSOWALA KTORAS TE PASKI AROMACTIV?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas maść aromaktiv kropelki olibas na bluzkę po 2 albo do kąpiel i z10 super oczyszcza nosek, ściągać Ale nie za dużo bo bardziej się podrażnia nosek. I ewentualnie inhalacje ż soki fizjologiczne albo zielony nebud.CO POLECACIE NA KATAREK U 9 MISIECZNEGO BOBASA? JA JUZ NIE PAMIETAM CO ROBILAM PRZY STARSZAKACH RANY JULEK SKLEROZA STARCZA NAPEWNO GRUCHA DO NOSKA A CZY JAKIS APLIKATOR? STOSOWALA KTORAS TE PASKI AROMACTIV?

nie wiem czy nie pozostawię to w sferze szalonych fantazjiMy po kilka razy dziennie woda morska i zaraz odciagam gruszką. Plasterki stosowaliśmy. Zawsze przy infekcjach odtykaja całej rodzinie nosy.CO POLECACIE NA KATAREK U 9 MISIECZNEGO BOBASA? JA JUZ NIE PAMIETAM CO ROBILAM PRZY STARSZAKACH RANY JULEK SKLEROZA STARCZA NAPEWNO GRUCHA DO NOSKA A CZY JAKIS APLIKATOR? STOSOWALA KTORAS TE PASKI AROMACTIV?
@Matka_wariatka86hej słonko!
Nigdy nigdzie nie samolotowałam *ale bym bardzo chciała, ale jak tak ciebie przeczytałam tonie wiem czy nie pozostawię to w sferze szalonych fantazji
Bezsennośc mówisz ..wspóólczuję. Jak z tym walczysz?