Zrobiłam dziś rano testy myślicie ze mogę je uznać za pozytywne. Jutro mam dentystę prawdopodobnie będę mieć prześwietlenie. Nie wiem czy mogę je robić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Są dwie kreski na 100%Przeciez to wszystko negatywy. Gdzie Ty masz dwie kreski?
No jak kladziesz test pod testem to faktycznie są dwie. Bo tak to nie widać nic.Są dwie kreski na 100%
a według mnie coś tam świtaPrzeciez to wszystko negatywy. Gdzie Ty masz dwie kreski?
Akurat obie firmy mają w standardzie takie „kreski”. Radze zrobić test innej firmy.Są dwie kreski na 100%
Robiłam testy już od 3 dni i nic nie było. A teraz widać. Robialam te testy już nie raz i zawsze było bielutko.Akurat obie firmy mają w standardzie takie „kreski”. Radze zrobić test innej firmy.
Chce wiedzieć co zrobić z dentystą.No jak kladziesz test pod testem to faktycznie są dwie. Bo tak to nie widać nic.
Skoro uważasz, ze na 100% są dwie, to po co pytasz?
O ktorej ten dentysta? Skocz wczesniej na bete, będzie jasnośc.Chce wiedzieć co zrobić z dentystą.