reklama
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
dzustta
Mama sierpniowa'06
Ipanema kombinezon świetny
To teraz dla Matuszka żadne chłody nie straszne;-);-):-)

Ipanema mnie sie tam bardzo podoba, Mateuszek napewno bedzie z niego zadowolony. Najwazniejsze zeby bylo mu cieplo.
A to nasza zdobycz. Szukalam buctkow dla Pata ktore mialy by cos pomaranczowego i latwo sie nakladaly. I takie znalazlam
http://www.zappos.com/n/p/dp/19724390/c/2294/g/kids/s/I_1024.html
A to nasza zdobycz. Szukalam buctkow dla Pata ktore mialy by cos pomaranczowego i latwo sie nakladaly. I takie znalazlam
http://www.zappos.com/n/p/dp/19724390/c/2294/g/kids/s/I_1024.html
Bedyta to boysow buciki
musisz isc tam na gorze na strone na girls to dopiero zobaczysz jaki maja wybor. ja nei wiem czemu ja wczesniej tej strony nie znalazlam. Caly czas lazilam po sklepach szukalam butkow, a tam dla dziewczynek 9 rodzajow dla chlopcow 1 model i tak w kazdym sklepie, a ta strona ma cale mnostwo i jeszcze darmowa wysylke.

ipanama- świetny kombinezon, a te rękawiczki - odjazd

wama- super buciki!!! wyglądają na baaaardzo ciepłe i trwałe
i racja z tym,że w sklepach dla chłopców jest mniej buciorków- nawet ostatnio szukając julce kozaków, zauważyłam to...chociażby w smyku

wama- super buciki!!! wyglądają na baaaardzo ciepłe i trwałe

sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Wama, buty kapitalne!
Wlasnie takich szukam dla Sary! Swietne!
Ipanema, kombinezon sliczny! A te rekawiczki
- boskie :-) A jednak allegro Cie lubi ;-):-)
Chcialam Sarze na allegro zamowic buty Emu (sama mam juz 3 sezon i sa boskie), ale z tych dzieciecych najwieksze sa o dl. wkladki 13 cm, a Sara potrzebuje 14cm, a te wieksze sa od rozm. 24
wiec bede szukac czegos innego.

Ipanema, kombinezon sliczny! A te rekawiczki

Chcialam Sarze na allegro zamowic buty Emu (sama mam juz 3 sezon i sa boskie), ale z tych dzieciecych najwieksze sa o dl. wkladki 13 cm, a Sara potrzebuje 14cm, a te wieksze sa od rozm. 24

sandra może takie:-):-):-)
Polo Ralph Lauren Kids' Peony II (Toddler) (Pink Suede/Shearling) - Girls'
złożymy zamówienie u Wamy i jak się skończy zima to przyjdą
super butki na tej stronie mają rzeczywiście
Polo Ralph Lauren Kids' Peony II (Toddler) (Pink Suede/Shearling) - Girls'
złożymy zamówienie u Wamy i jak się skończy zima to przyjdą

reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bedytko, super te buciki na tej stronce
Wlasnie juz myslalam o tym czy by Wamy nie poprosic o przesylke - oczywiscie wczesniej przelalabym jej pieniadze na konto, ale pewnie masz racje - doszloby na wiosne 

Napisalam wczoraj do sprzedajacego Emu i odpisali mi, ze ma dlugosc 13 cm, ale jak sie futerko lekko ubije to bedzie spokojnie na noge 14 cm, wiec sama nie wiem co mam robic, bo rzeczywiscie futro sie ubija - moje Emu sa na mnie o jakies 1.5 rozm. za duze w tej chwili, a byly w sam raz jak je kupilam

Napisalam wczoraj do sprzedajacego Emu i odpisali mi, ze ma dlugosc 13 cm, ale jak sie futerko lekko ubije to bedzie spokojnie na noge 14 cm, wiec sama nie wiem co mam robic, bo rzeczywiscie futro sie ubija - moje Emu sa na mnie o jakies 1.5 rozm. za duze w tej chwili, a byly w sam raz jak je kupilam

Podziel się: