reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Sliczna Alicja ;-)

My nadal bez kombiezonu. Ten co udalo mi sie wygrac na allegro okazal sie za maly. Wiec szukam dalej ;-/

No i buty mamy do kupienia zimowe.
I rekawiczki.
I szalik.

Boze, a ja o sobie juz nie wspomne. Nadal pusto w szafie. Zrobilam remanent i trzy wielkie wory ciuchow oddalam biednym. Co prawda, dwa to byly ubrania po mezu ... tylko ze u niego w szafie w ogole tego nie widac.
NO ale ja czekam az schudne, wtedy jde na zakupy. Hehe.

reklama
Cudnie Ali w tym kombinezoniku :tak:

A ja ostatnio zrobilam Sarze zakupy w Reserved - kupilam jej juz buty na wiosne (mam nadzieje, ze az tak noga jej nie urosnie :-p), sweterek i czapke :-) Uwielbiam dziecieca kolekcje z Reserved - super gatunkowo, a i ceny nie takie wysokie :-)

No i dziadkowie zakupili mi te skarpetki z antypozlizgowym calym dolem, ale nie w Realu, bo wykupili (Mada, mialas racje :-)), tylko w Deichmannie :-)

a moja mama chciała małej kupic szlafroczek ale nigdzie nie ma:confused: a jak juz są to nie za grube(jakies takie szmaty) i z kosmiczna cena:baffled:

Mada a z allegro nie chcesz? Tzn. ja teraz patrzyłam to nowe grubsze szlafroczki faktycznie sporo kosztuja ale używane nawet sa w bardzo dobrym stanie i o wiele taniej mozna kupic. Żebyś nie musiała wertowć to podam ci kilka dla przykładu. Oczywiście jak nie chcesz to nie musiasz patrzec ale moje dziecko jest dziś w miare grzeczne i daje posiedziećmi przy kompie:tak:;-)
NEXT ŚLICZNY SZLAFROCZEK POLARKOWY HAFTOWANY!86CM (284419138) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE piękny szlafrok lila dla królewny 86-92 (282444520) - Aukcje internetowe Allegro
Cieplutki Szlafroczek Dla Maleństwa (283669632) - Aukcje internetowe Allegro
a ten nowy **ADAMS**LUKSUSOWY SZLAFROCZEK Z ANGLII**12-18MSC (282921114) - Aukcje internetowe Allegro

dzustta- tylko że to ma byc prezent wiec mama wolałaby nowy a na allegro nie jestem w stanie jej namówić bo ona musi obmacac czy oby napewno jest ciepły:baffled: ale dorwała dzis jakis podobno:tak:znajajac ją to pewnie bedzie gruby jak na syberie;-)

co do szlafroków- my na mikołajki kupiliśmy małej w C&A za 49 zł:tak::tak: jest śliczny i cieplutki i jak w nim julka wygląda:-D:-D

mada- mna pewno mama wybrała coś ślicznego dla swojej ukochanej wnusieńki:tak::tak:

reklama
Do góry