reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Mada, warszawskie C&A to pewnie do naszych nie moga sie rownac - na pewno maja wiekszy wybor i wieksza ilosc z danej rozmiarowki :-p

Ja mam dla Sary super szlafroczek z Mothercare, ale z Irlandii przywieziony. Najchetniej kupilabym jej drugi taki, bo jest cieply i super pochlania wilgoc :tak:Bo my tego szlafroczka uzywamy po kapieli zamiast recznika :-)

reklama
A my wczoraj wstąpiliśmy do Auchena i w Reserved była wyprzedaż. Oczywiście sobie nic nie kupiłam bo nie było czasu mierzyć ale za to Matyli kupiłam : welurową bluzę, spodnie, spódniczkę, bluzeczkę z długim i krótkim rękawem.

No i dziś jedziemy (hurrrrrrrra) do Castoramy w końcu zamawiać drzwi do szafy wnękowej......................oczywiście jedna połówka z lustrem:-p

Dzustta, ja uwielbiam kupowac ciuszki i buty dla Sary w Reserved - maja dobry gatunek i do tego przystepne ceny, a jak sie trafi na wyprzedaz to juz w ogole cacy :-D

Dzustta, ja uwielbiam kupowac ciuszki i buty dla Sary w Reserved - maja dobry gatunek i do tego przystepne ceny, a jak sie trafi na wyprzedaz to juz w ogole cacy :-D

a ja jeszcze nigdy niczego tam nie kupiłam...
zawsze było mi jakoś nie po drodzę... i zawsze julke ubierałam w C&A i H&M, ale może po świętach się tam wybiorę:tak: bo znów dla małej troszke kaski od teściów wpadło:-)

Ja tez kupuje ubranka dla Mateusza w H&M.
Ale mam dwa ciucholandy do ktorych czesto zagladam i zawsze znajde tam super ciuszki. Najczesciej kupuje spodnie od dresu i bluzy. Ale wszystkie sa bardzo dobrych firm H&M, Marks&Spencer, Mothercare itd... wszystkie max 10 zl , w bardzo dobrym stanie.

Ja Maly byl malutki i ubieralam go w pajace, to mze z 10 szt mial kupione , nowe w sklepie, a reszta z ciucholandow.

Dzustta widze ze dobra jestes w allegro, jak cos chcesz to wszystkich poprzebijasz;-):-Da komplecik sliczny.

Dzustta, komplet sliczny! Matyla bedzie w nim cudnie wygladac :tak:

W Reserved sa super przeceny - kupilam Sarze za dokladnie 103zl: kurtke puchowke (ale taka, ze na wiosne tez w niej pochodzi, bo mozna kaptur odpiac), brazowe bojowki, spodnie moro z haftem i 2 pary skarpetek :tak::-)

reklama
dzustta- zajefajne gatki, chyba tez sie wybiore na allegro, tylko pokryjomu bo mam zakaz od k. bo ciuchy malej z szafy sie wywalają:-p

Do góry