reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
Sandra, ciuszki śliczniusie ;D
ja w sobote widziałam sukieniusie zieloną pastelową , odcinana pod biustem z kwiatuszkiem na środku i ... zapinana na szyje... wprost rewelacja , wymiękłam na całego i........... nie kupiłam :mad: bo nie byłam sama a jak wiecie nikt u mnie nie wie że Mróweczka to dziewczynka :p ale jak ją spotkam jak będę sama to na pewno kupie ;D

A ja się na razie wstrzymuję z kupowaniem "dziewczyńskich" akcesoriów, bo po pierwsze trochę dostaliśmy (sukienusie np.), a po drugie jakby się okazało, że jednak "Majeczka ma jajeczka" ;) (bo na razie tylko na jednym USG było niby widać płeć, a podczas dwóch następnych nie dało się podejrzeć :p), to raczej bym ich nie użyła ;) :) ale nie zmienia to faktu, że się ledwo powstrzymuję w sklepach i piszczę jak oszalona na widok takich cudeniek ::)

Na wątku polecam odradzam, przeczytałam że te gruszki to straszna lipa i to opinia wiekszości tam wypowiadajacych sie mamuś a wszystkie zachwalaja aspirator do noska Frida kosztuje ok.25zł .
A prać ciuszki to chyba na programie ręcznym na 40st, bo nie wiem za bardzo ::)
cholera nie wiem już jakie rozmiary ubranek kupować ::) i czy lepsze body czy koszulki i jeżeli body to z krótkim czy długim rękawkiem???och.. już się gubie ::)
a nożyczki, szczotke itp. to gdzie kupowac najlepiej???
acha a wkładki laktacyjne to gdzie sie kupuje???

mada, ja ciuszki prałam w 40 stopniach program zwykły do bawełny z dodatkowym płukaniem. Co do rozmiarów, to chyba najlepiej kupić więcej tych od rozmiaru 62cm, bo nie wiadomo jaka dzidzia będzie duża, a lepiej w większych popodwijąć rękawki, niż pakować dzidzię w za ciasne ;) Ja jestem zwolenniczką body, choć mam kilka koszulek, ale wydaje mi się, że body praktyczniejsze - nie podwija się i dzidzi w nim wygodniej. Mam body z długim rękawkiem, krótkim i na ramiączkach (tych ostatnich najwięcej).
Nożyczki, szczotkę i inne pierdółki kupujemy w hipermarketach. I wkładki laktacyjne też tam zakupiłam. Ale na pewno są też w hurtowniach z akcesoriami dla dzidziów.

reklama
Do góry