reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Ipamena, Majka, skoro mezusiowie tacy chetni na uzupelnienie Wam garderoby, to na co Wy jeszcze czekacie? ;-):-D

GAP w pl jest chyba tylko w Wawie.

reklama
ooo Wamo sliiczne kombinezon !!! :) bardzo mi sie podoba :D ja tez widzialam wlasnie juz rozne bardzo fajne!

ja jednak jeszcze nie kupuje nic na zime bo badzo cieplutko tu jeszcze jest i mala maszeruje w krotkim rekawku :D
poki co mamy tylko kurteczke ktora przywiezlism z polski i kozuszek prosto z Zakopanego dla malutkiej :D

a na reszte czekamy jeszcze troche zobacyzmy jak mala urosnie przez ten czas ;d

poki co pokupowalismy dresik pizamki koszulki bluzeczki i 2 pary butkow :D

Domiska, jak ja Wam zazdroszcze pogody! Tutaj juz prawdziwa jesien i widac, ze listopad sie zbliza :baffled: Byle do wiosny! Najchetniej to na sezon jesienno - zimowy przeprowadzalbym sie do cieplych krajow ;-):-)

W czerwcu mała idzie za druchenkę do mojej siostry, bedzie szła przed młodymi w kosciele i juz zaczynam sie głowic jaka kreacje jej sprawić... i znalazłam ... tylko nie wiem czy nie za bardzo"dorosła "jest:-p
co myślicie...

Mada śliczna, Ami ślicznie będzie w niej wyglądała, na pewno wszyscy goście będą pod jej urokiem i nikt nie uzna że zbyt dorosła, oby nie przyćmiła Panny Młodej :)

Mada mnie sie bardzo podoba, i jakie patriotyczne kolory. Ami we wszystkim slicznie wyglada, a ta sukieneczka jest bardzo ladna.

reklama
Do góry