reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
Ewa, tylko pozazdroscic takich tesciow! Moglabys sie troche nimi podzielic, nie badz taka ;-):-D:-)

Redaktorka, przynajmniej Maja bedzie miec w czym wybierac wychodzac na jesienny spacer :-D;-)
a kombinezon ten 2-czesciowy bardzo ladny! I moze w sumie dobrze, ze kupiony juz na wyrost :-)

Bedyta, Wojtek boski! hahahaha Usmialam sie strasznie! :-D Komediant z niego rosnie! :-D:-D:-D Ale komplecik badz co badz bardzo ladny i twarzowy :tak::-)

A ja sobie tak mysle i musze Sarze w najblizszym czasie zakupic:
  1. kombinezon 1-czesciowy
  2. kombinezon 2-czesciowy (bo nie mamy cieplej kurtki)
  3. buty zimowe takie do biegania - na jakims "traktorze" z nieprzemakalnej tkaniny
  4. z 2 golfy
  5. bodziaki z golfem bawelniane (tylko gdzie je dostac :baffled:)
I tak mysle czy tego 1-czesciowego kombinezou nie kupic uzywanego na allegro, bo chce go przede wszystkim do zabawy w ogrodzie, wiec troche szkoda wydawac 200zl. Tylko sie teraz zastanawiam nad rozmiarem - np. z Wojcika mamy spodnie ocieplane z zeszlego roku na rozm. 74 i sa ciut przykrotkie. Normalnie nosi ciuchy rozm. 86, wiec juz sama nie wiem w jakeij rozmiarowce szukac :baffled: Aaa, i mierzylam ja wczoraj na stojaca przy takim sciennym mierniku i ma rowne 80cm wzrostu.

Ewa, tylko pozazdroscic takich tesciow! Moglabys sie troche nimi podzielic, nie badz taka ;-):-D:-)

Redaktorka, przynajmniej Maja bedzie miec w czym wybierac wychodzac na jesienny spacer :-D;-)
a kombinezon ten 2-czesciowy bardzo ladny! I moze w sumie dobrze, ze kupiony juz na wyrost :-)

Bedyta, Wojtek boski! hahahaha Usmialam sie strasznie! :-D Komediant z niego rosnie! :-D:-D:-D Ale komplecik badz co badz bardzo ladny i twarzowy :tak::-)

A ja sobie tak mysle i musze Sarze w najblizszym czasie zakupic:
  1. kombinezon 1-czesciowy
  2. kombinezon 2-czesciowy (bo nie mamy cieplej kurtki)
  3. buty zimowe takie do biegania - na jakims "traktorze" z nieprzemakalnej tkaniny
  4. z 2 golfy
  5. bodziaki z golfem bawelniane (tylko gdzie je dostac :baffled:)
I tak mysle czy tego 1-czesciowego kombinezou nie kupic uzywanego na allegro, bo chce go przede wszystkim do zabawy w ogrodzie, wiec troche szkoda wydawac 200zl. Tylko sie teraz zastanawiam nad rozmiarem - np. z Wojcika mamy spodnie ocieplane z zeszlego roku na rozm. 74 i sa ciut przykrotkie. Normalnie nosi ciuchy rozm. 86, wiec juz sama nie wiem w jakeij rozmiarowce szukac :baffled: Aaa, i mierzylam ja wczoraj na stojaca przy takim sciennym mierniku i ma rowne 80cm wzrostu.
Sandra polecam C&A. Kupiłam tam ostatnio kombinezon jednoczęściowy, kurteczkę, kilka bluzeczek grubszych i cieńszych za naprawdę nieduże pieniążki:tak:

Sandra polecam C&A. Kupiłam tam ostatnio kombinezon jednoczęściowy, kurteczkę, kilka bluzeczek grubszych i cieńszych za naprawdę nieduże pieniążki:tak:

racja- w c&a zawsze mają fajne i niedrogie rzeczy!!!

sandra- 80 cm!!! no jak ci panna rośnie:tak::tak: a takie bodiki z golfem widziałam jakiś czas temu w H7M- tylko dość drogo, bo ok 30 zł za sztukę... a jak na bodzik, to dość dużo...

mada
- julka nosi ubranka na 80, tylko ta sukienka jest jakoś wyjątkowo duża...

A mi sie wreszcie udalo kupic skarpetki podobne do tych co Silunia ma. Szukalam i znalazlam na ebay. Bo w sklepach to oni o czyms takim nigdy nie slyszeli.Chcialam wam wkleic fotki ale nimoge, zalacznikowe okno mi sie wogole nie otwiera.

Sandra powodzenia na zaupkach.

a ja spotkałam taki skarpetki jak Zuzu ma w H&M i w AMS, 40 zł para;-)
silunia nie ma sprawy:-p Wojtek się języków uczy (francuski i angielski) więc się dogadają;-)

Bedytka ja wlasnie wrocilam dopiero co z H&M i nie bylo tam takoch skarpetek. U nas dzial dziecinny jest dosc maly. Moze jak bede kiedys na Manhattanie to tam zajde do H&M bo tam to cale pietro dla dzieci maja.

Szukalam na allegro body z golfikiem, ale jest tylko kilka rodzajow, ale takie niespecjalne. Chyba rzeczywiscie wybiore sie do H&M albo C&A w wolnym czasie - moze tam dostane - tyle, ze u nas nie ma, wiec pewnie przy okazji wyjazdu do dziadkow zahacze o te sklepy :-)

A te skarpetki, ktore ma Zuzu sa u nas w takim zwyklym dzieciecym sklepie za niecale 30 zl - kolezanki synek ma.

reklama
Do góry