reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Sara będzie przebojem tej jesieni, ha, ha, ha

u nas nad morzem już bywa bardzo zimno, więc Oliwier"uczy" się chodzić w rękawiczkach. Kupiłam mu już jedne butki-traperki firmy Gufo, są dość wysokie, więc w sam raz na spacerki po wysokim śniegu, a na zmianę coś lżejszego na dojazdy do żłobka, bo strasznie mi się spodobały :zawstydzona/y:

Załączniki

• buciki.jpg
    buciki.jpg
    161,7 KB · Wyświetleń: 32
reklama
olu -śliczne te kozaczki:tak::tak:

ja muszę zakupić julci jakiś jednoczęściowy kombinezon do latania na co dzień... bo ten ładniutki od teściów, założyła dwa razy, raz się przewróciła i ... kurtka do prania. może znajdę coś na allegro...

Ola, bardzo ladne butki! :tak:W sumie takie unisex :tak::-)
A buty z firmy Gufo w jakich sklepach sa dostepne?

Wzielam sie przedwczoraj za porzadkowanie za malych ciuszkow Sary, ktore na biezaco wrzucalam do toreb i nie moglam sie nadziwic patrzac na pajacyki, body i inne z rozm. 0-3 mies. jakie one malenkie sa :shocked2::-) Az mnie na wspominki wzielo :-)

my juz mamy dwie pary kozaczków na zime z guffo a w tym tygodniu tesciówka przysłała kombinezon, czadowy, narciarski i sie pochwale bo mi sie bardzo podoba, tylko jak pomysle ile kosztował to mjiie szczyka bo u nas za ta kase by miała 3 kombinezony firmóweczki no ale ja nie płaciłam wiec sie nie odzywam
no to sie chwale:tak:

mada świetny ten kombinezon, Ami cudnie w czerownym wygląda, jak teściówka na codzień nie ma szans sie Ami zająć to od czasu do czasu taki prezent nie zaszkodzi:-p

reklama
Do góry