reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
mi też bartki sie podobają... ale szczerze- szkoda tyle kasy wywalić na buciki, w których mała pochodzi tylko jeden sezon...

zazwyczaj kupujemy buciki w smyku (coolclub) lub w ccc (gufo) i też są spoko:tak::tak:

no dziewczyny, butki pokupione a tu wiosny nie widać:tak:
Alka dostała czaderską czapkę na wiosnę, nawet ją ubrałyśmy, bo w niedzielę dość ciepło było, pasuje do płaszczyka:-p zdjęcie wkleję, jak dojdą:-)

noo bedytko koniecznie wklejaj zdjatka :D

ja to czapki tez uwielbiaaaaaaaaaam :D ostatnio tez kupilismy rozowa z daszkiem takim "kwadratowatym" :d a wczoraj butki i bluze z kapturem :D cykne zdjecie i wrzuce tez:D

to ciuszki jakie zakupkowalam wczoraj :D
a te butki czarne to juz wczesniej zakupione (zreszta widac jakie brudne bo chodzoe codziennie :D)ale bardzo wygodne i zdrowe dla nozki :D

reklama
dzieki ;) boze .. byscie widzialy jak dzis te czarne buty wygladaly jak oderbalam mala od opiekunki.. zjezdzala na slizgawce i cale przody zmasakrowane sa:D mam nadzieje ze sie je doprowadzic do "w miare" normalnosci;)

bedytko o tu czape widac z boku i przodu :D dzis skolei kupilismy kapelusik bo tu to slonce strasznie mocne wiec trzeba uwazac:)

Do góry