reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
Domiska, u nas to samo - widze po spdoniach, ze Sara smiga w gore :tak::-)

A wracajac do rozmiarow butow to np. te z Gufo mamy w rozm. 24, trampki z Coccodrillo w rozm. 25, a kozaczki wiosenne w rozm. 26 i badz tu madry ;-):-p

i juz wiem dlaczego nie mogłam kupic w ccc butów!!bo poszłam tam gdzie za dużego wyboru w dzieciecych nie maja, zwłaszcza w rozmiarach:dry:co nie zmienia faktu ze trzewików ani "mocniejszych" półbutów nie maja w żadnym ccc:baffled:
za to kupiłam takie za 50zł:-p
jeszcze jakies ładne pantofelki by sie przydałyale to dopiero na "wiosne";-)
a i upatrzyłam odjazdowe trampki na allegro same zobaczcie-czadowe!!
elefant_shop TOPOWE_TRAMPKI 099_r. 28 BCM (579383033) - Aukcje internetowe Allegro
co do długości stopy to juz zgłupłam, miara z miarki do butów to 16cm, patyk zrobiłam na 17 i takie butki kupiłam ale jak założy to palca z tyłu nie włoże:baffled:wyrwałam wkładke i jest 5mm tylko luzu:confused:
a to nasze półbuty

mada super te ze zdjęcia, a u tego sprzedawcy wylicytowałam Alucie półbutki, te z motylkami, sandra też chyba coś od niego kupiła:tak:

sandra też chyba coś od niego kupiła:tak:
Licytowalam jedne buciki, ale zapomnialam i mnie przelicytowali niestety :sorry2: ale naprawde fajne butki ma ten sprzedawca :tak:
Mada, swietne polbutki :tak::-) I fajne kolorki - takie do prawie wszystkiego :tak:
A te trampki sa boskie :tak: Tez je ogladalam, ale Sara ma juz 2 pary, wiec trzecich trampek nie bede jej zamawiac :-p

a ja jutro na strych wyruszam, jak coś fajnego znajdę to się pochwalę, a jak nie to listę zakupów muszę zrobić:-p

ja "poszłam" na zakupy na allegro:-pkupiłam 2spódniczki, 2 pary spodni, kurtke ...i gdyby nie przesyłka to zapłaciłabym tylko 40zł a tak prawie dwa razy tyle zapłace:dry:jeszcze musze jakieś jeansy kupic do piachu i jakąś kurtke tez do brudzenia i leginsy fajne upatrzyłam :-pach i jeszcze jakieś balerinki ale na to mam czas patrzac co sie dzieje za oknem:baffled:

reklama
no coś tam znalazłam, ale same "podwórkowce", czyli zakupy przed nami:tak: wiatrówka, sweterek jakiś... spódniczkę ostatnio fajną w 5.10.15 znalazłam, gacie jeszcze mamy...
mada pochwal się jaką kurtkę znalazłaś??

Do góry