reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Domiska, u nas to samo - widze po spdoniach, ze Sara smiga w gore
:-)
A wracajac do rozmiarow butow to np. te z Gufo mamy w rozm. 24, trampki z Coccodrillo w rozm. 25, a kozaczki wiosenne w rozm. 26 i badz tu madry ;-)

A wracajac do rozmiarow butow to np. te z Gufo mamy w rozm. 24, trampki z Coccodrillo w rozm. 25, a kozaczki wiosenne w rozm. 26 i badz tu madry ;-)

i juz wiem dlaczego nie mogłam kupic w ccc butów!!bo poszłam tam gdzie za dużego wyboru w dzieciecych nie maja, zwłaszcza w rozmiarach
co nie zmienia faktu ze trzewików ani "mocniejszych" półbutów nie maja w żadnym ccc
za to kupiłam takie za 50zł
jeszcze jakies ładne pantofelki by sie przydałyale to dopiero na "wiosne";-)
a i upatrzyłam odjazdowe trampki na allegro same zobaczcie-czadowe!!
elefant_shop TOPOWE_TRAMPKI 099_r. 28 BCM (579383033) - Aukcje internetowe Allegro
co do długości stopy to juz zgłupłam, miara z miarki do butów to 16cm, patyk zrobiłam na 17 i takie butki kupiłam ale jak założy to palca z tyłu nie włoże
wyrwałam wkładke i jest 5mm tylko luzu
a to nasze półbuty

za to kupiłam takie za 50zł

jeszcze jakies ładne pantofelki by sie przydałyale to dopiero na "wiosne";-)
a i upatrzyłam odjazdowe trampki na allegro same zobaczcie-czadowe!!
elefant_shop TOPOWE_TRAMPKI 099_r. 28 BCM (579383033) - Aukcje internetowe Allegro
co do długości stopy to juz zgłupłam, miara z miarki do butów to 16cm, patyk zrobiłam na 17 i takie butki kupiłam ale jak założy to palca z tyłu nie włoże

a to nasze półbuty
Domiska
Sierpniowa Mama'06
sliczne butki mada!! bardzo mi sie podobaja
sandra1982
Licytowalam jedne buciki, ale zapomnialam i mnie przelicytowali niestetysandra też chyba coś od niego kupiła![]()

Mada, swietne polbutki

A te trampki sa boskie

ja "poszłam" na zakupy na allegro
kupiłam 2spódniczki, 2 pary spodni, kurtke ...i gdyby nie przesyłka to zapłaciłabym tylko 40zł a tak prawie dwa razy tyle zapłace
jeszcze musze jakieś jeansy kupic do piachu i jakąś kurtke tez do brudzenia i leginsy fajne upatrzyłam
ach i jeszcze jakieś balerinki ale na to mam czas patrzac co sie dzieje za oknem

sandra1982
Szkoda, ze nie ma sieci tych sklepow ;-)a ja jutro na strych wyruszam,

Mada, chwal sie co upolowalas

reklama
Podziel się: