reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Ewa, sliczne lozeczko :)

Leyna pisze:
A wiecie, teraz mi taka myśl przez głowę przeszła... My tak się staramy, kupujemy te śliczności, różne pierdółki, godzinami wybieramy fasony i kolory, pierzemy, prasujemy, ubieramy łóżeczka co by wszystko było cycuś glancuś a pewnie pierwszą rzeczą, którą zrobią nasze ukochane dzieciątka to nasikają na to :p

Dokladnie Leyna, o tym samym dzisiaj pomyslalam prasujac pieluchy - jak glupia sie staralam, zeby nie bylo ani jednego zagiecia, idealnie prosto poskladalam i tak mi przez mysl przeszlo, ze przeciez i tak pierwsza rzecza jaka zrobi nasza mala bedzie ulanie sie na ta pieluszke :p :p :p

reklama
Ewa II śliczne łóżeczko. Co do wanienki z przewijakiem, to też kupiłam takie cudo i niestety z żalem muszę stwierdzić, że bardzo niepraktyczne, bo niestety po kąpieli muszę wycierać dziecko na łóżku, bo nie da rady wyciągnąć małej i podnieść przewijaka, żeby tam ją polożyć. A poza tym moja wanienka niby jest profilowana, ale to tylko bardziej przeszkadza niż pomaga i jutro wysyłam męża po zwykła wanienkę.

szczerze mówiąc dla mnie ta wanienka tez jest mało praktyczna- ale dostaliśmy ją w prezencie od teściów ;) ;)

A ja mam bardzo fajna wanienke ze stelazem po kolezance i jej maluszku, bardzo zadowolona byla, wiec mysle, ze i ja bede...

My mamy zwykla wanienke - chyba 80-tke (nie chcielismy kupowac tej duzej, bo i tak jak dziecko bedzie wieksze to bedzie sie kapac w normalnej wannie). Musze jeszcze stelaz dokupic i bedzie komplecik :)

reklama
Do góry