Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...Natomiast ostanio mialam problem bo po kazdym posilku zaczela wymiotowac i to bardzo mocno,zadzwonilam do lekarki i powiedziałam,ze Wiki wymiotuje jak zje postraszyla mnie ,ze jak tak dlaej bedzie to kroplowka bedzie potrzebna:-(.to akurat było dzien przed wigilia wiec cały nastrój świąteczny mi zniknął.Zaczelam analizowac wszystko co jadla i od kiedy to sie zaczelo i doszlam do wniosku,ze musze jej zmienic mleczko na inne bo to sie zaczelo jak przeszlam na NAN2 i dziwne byloo to,ze po deserkach bylo ok..takze kupilam jej znowu bebilon i wymioty zniknely jak reka odiął.
.teraz w domu mam zapas chyba wszystkich mozliwych mlek hehe wlacznie z bebilon ha NAN1 NAN2 ..no ale inaczej to bym nie doszla dlaczego Wiki wymiotuje..teraz jest juz ok troszke jeszcze ulewa ,ale to juz nie sa wymioty na poł pokoju....nie wiem dlaczego tak zareagowala po NAN2 w Norwegi pila NAN1 i bylo ok ,ale widocznie wszedzie jest inne ,mleczko i moze skład sama nie wiem..najwazniejsze,ze jest ok...:-):-)
turlam ją tak ale ona nie lubi strasznie na brzuchu troche poleży pośmieje się a za chwile płacze,, może znacie jakies cwiczenia
ale się nie przerzuci na plecki