reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

dzidziusiowe boleści

Emilinko, na razie nie idź do rehabilitantki, jeszcze mają dzieciaczki czas, mój też się sam nie przewraca tylko z lekką moją pomocą, też pupka do góry i próbuje pełzać ale myślę, że nie ma co na razie panikować, po prostu każde dzieckjo jest inne i ma swój rytm, może np. szybciej zacznie mówić niż inne dzieci

reklama
U nas podobnie-z brzuszka na plecy sie przewróci -ale musi leżeć na twardym bo na łóżku sie zapada:tak: no a na brzuszek z pleców przekręciła sie może z 3 razy i koniec-chyba już zapomniała jak to sie robi:laugh2:
Kociu a jak z Zuzią? Nadal ma te bąki? Bo moja mała cały czas ma tak jak ty piszesz, wybudza sie w nocy z płaczem i próbuje puścić bąka, dziś to już się tak namęczyła biedulka że aż mi jej szkoda było:no:z kupką też gorzej bo wychodzą jej bobki no ale mi lekarka mówiła że mam już dawać warzywa( a wszystkie dania dla maluszków opierają sie na marchwi:baffled::confused:)może faktycznie odstawić marchew tak jak Monia -sama już nie wiem:confused:

Asiu ja osdtawiłam i naprawdę nie mam problemu z kupkami:tak:..a jak dawałam to Wiki st ękała i płakała z bolu bo nie mogła zrobic kupki.:-:)-(.sprobuj odstawic marchew i zobaczysz czy sie polepszy..to tak jak z mlekiem u Nas zmieniłam na Bebilon bo po NAN wymiotowała a lekarka mi kazała dawac smecte i w żadnym wypadku nie zmieniać mleka...każda gada co innego i można zgłupiec...ja narazie marchewki nie daje ewentualnie do picia ale to tylko z jabluszkiem:-) i jest ok kupy są megaaaaaaaa wielkie hehe:szok:

dziewczynki wiecie może ile powinna wynosić temperatura mierzona w pupci? Bo wiem że jest troszkę wyższa i trzeba kilka stopni odjąć ale nie wiem ile. Teraz jak mała jest przeziębiona to jej mierzę i ma tak między 37 a 37,6- chyba ok?:confused::baffled:

No i masz ci los:zawstydzona/y: właśnie się dowiedziałam o nowym wynikach posiewu u Adasia. Tym razem coli nie ma ale jast jakaś Morganella morgani. Kiedyś już to wstrętne cholerstwo wyszło:-( Mam nadzieję, że szybko się jej pozbędziemy...

Asia - temperatura w pupci 36.5 do 37,5 jest normalna temperatura. Od 37,6 chyba do 38 jest stan podgoraczkowy. K@siek - a ja juz zapomnialam, dlaczego ty te posiewy robilas? Wiem ze Adas bral chyba antybiotyki ale jak wpadlas na to ze trzeba zrobic posiew?

U nas też pojawiły sie bakterie w moczu.Jak narazie daje bactrim przez 10 dni.Mam nadzieję ze szybko pokonamy te zarazki;-)
A jesli chodzi o mierzenie temperatury w odbycie to ja czytałam ze gorączka zaczyna się o 38stopni.

reklama
Do góry