k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Olu głow ado góry bo nawet nie masz pewności czy to to;-) czyli tak jak ja z Adasiem. Popróbuj kąpać Olisia w krochmalu... Ja zmiany smarowałam Linomagiem ale dzisiaj kupiłąm masc Diprobasa którą zalecił lekarz, to jest do skóry atopowej. Stosować można do natłuszczania całego ciałka, zamiast, oliwki, mleczka.
Dowiedz sie wcześniej czy alergolog przyjmuje dzieci-u nas to jesjenda specjalistka własnie od AZS i szczególnie leczy dzieci-dostałam namiary własnie od pediatry.
Wczoraj mu zaglądałam do paszczy i ma dziąsełka wypukłe i białe w miejscu gdzie powinny być dolne jedynki ale nie wiem czy tak wyglądają dziąsełka przy wychodzeniu ząbków czy już takie miał...
u nas różnie raz od razu zasypia na ramieniu a raz się obudzi i śmieje (wahania nastrojów-źle wróży ;-))
co ja bym bez was zrobiła
Czasami jak sie tylko raz w nocy obudzi to czuje sie jak nowo narodzona rano.Taka jestem wypoczęta.Ale do tej pory zdarzyło się moze z 3 razy
. Brałam go do siebie jak się budzil co chwilę, żebym nie musiała wstawać ale jak widac to nienajlepszy pomysł. Ja tak mam 3 tyg. a Ty 7 miesięcy niewyobrażam sobie, zawsze lubiłam pospać, chyba bym w szpitalu psychiatrycznym wylądowała. Moje uznanie dla Ciebie.