Emillinka a ty karmisz piersią? Bo zauważyłam że to właśnie nam mamom cyckowym;-)budzą się często maluchy w nocy. U mnie tak jak u Oli tyle że mała nie budzi się z krzykiem
Jednej nocy tak mi krzyczała co chwilę ale to przez to że w dzień 3 razy się strasznie przestraszyła i myślę że może w nocy jej się coś śniło
a jeśli chodzi o Agatkę to sama się zastanawiam co się z nią dzieje
już tak dawno tu nie zaglądała aż dziwne to wszystko. Miejmy nadzieję że z Allankiem wszystko ok

Jednej nocy tak mi krzyczała co chwilę ale to przez to że w dzień 3 razy się strasznie przestraszyła i myślę że może w nocy jej się coś śniło

a jeśli chodzi o Agatkę to sama się zastanawiam co się z nią dzieje
już tak dawno tu nie zaglądała aż dziwne to wszystko. Miejmy nadzieję że z Allankiem wszystko ok
.Oczywiście pobudził moje nie przytomne dzieci
W czwartek idziemy do alergologa dermatologa,narazie mamy odstawic wszystkie słoiczki,ja mam nie jesć jajek, ryb i cytrusów,poczekamy az objawyskórne troche się zmniejszą i droga prób i błędów będę od nowa dawała po łyżeczce produktu na dzień, po kolei marchewkę,potem jabłko itp...jestem załamana,najgorsze jak niewiadomo co uczula:sick:
:-(
Ważne ze od tego dzieci nie umierają.A z dietą to tak jak mowiłam , mama mojej siostry nie umie upilnowac.Przede wszystkim mała ma zakaz czekolady ale zakaż dziecku jeść cos słodkiego.To samo tyczy jogurtów itp.Ale pociesze cie ,że pewnych rzeczy Ola(twoja imienniczka;-) )nie lubi bo nie jest do nich nauczona.Np orzechy,jajecznica ,budyń i już nie pamiętam co jeszcze.Mała jest raz bardziej obsypana a raz mniej.Najgorzej jest latem.