Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Kasiu,ja podejrzewam u Olisia atopowa skórę:sick: jest szorstka na łydkach,ramionkach,jak skorupa normalnie...narazie nie mam diagnozy lekarza,wybieram się w tym tygodniu do alergologa ale narazie za rada pediatry homeopaty kapię tylko w szarym mydle i nacieram suche miejsca zwykłą biała wazeliną....ale myślę że super jest seria Balneum lub Oilatum ale najlepiej zapytac lekarza...a jak U Adasia objawia się to atopowe zapalenie skóry?Adas w czwartek był szczepiony (pneumokoki i II d. skojarzonej) był taki, dzielny... nie plakał wcaleale wczoraj bidulek odchorował, gorączkował cały dzień i był marudny. Poza tym to chyba mu ząbki wychodzą bo jak je łyżeczką to słycha taki "twardzy" dzwięk jak zahaczy o dziąsełko, lekarka też stwierdziła, że dziąsełka rozpulchnione.
Czy, któraś Mamusia ma szkraba z ATOPOWĄ SKÓRĄ? Jeśli tak to jak o nią dba?
:-( ze skórą OSKARA??????Nic nie pomagało ,żadne oliwki ,balsamy ani balseum i oilatum...Robiłam krochmal i kąpałam go kilka dni ,potem przerwa i znowu i tak z miesiąc i teraz mamy spokój .I choć lekarz już przepisał sterydy ,nie są one jednak tak potrzebne.:-) Spróbujcie dziewczyny ,to prawie nic nie kosztuje a na pewno mniej niż maści i inne .
Na głowę dostawał steryd, który bardzo szybko pomaga ale na krótko, rączki leczyliśmy Elocomem, ale tylko trochę pomógł. Teraz dzięki Corsini kąpię Adasia w krochmalu, na przemian z Balneum i mydełkiem. Zmiany Linomagiem smaruję. Lekarka słowem nie wspomniała o alergologu tylko mówi że niedługo mu Zyrtec przepisze
Już brał syrop odczulającY Ketotifen ale bez rezultatu, na własną rękę odstawiłam po 1,5 miesiąca. Proponowała zrobienie badań tzw. panel pediatryczny za "jedyne" 120zł. Są to badania po których i tak nie masz pewności co uczula... Muszę uważac co jem wędliny sama robię, do chlebka rama Olivio, jeśli kawa to czarna...itd. Ale prawda jest taka, że jest wiele czynników na które trzeba zwracac uwagę: ubranka, kosmetyki, woda, kurz ...