Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jutro ci napiszę bo mam zapisane na kartce tylko musze ją znaleźć...to badanie wskazuje na jakie mniej wiecej alergeny organizm reaguje. Wybierz sie kochana do alergologa,jednak specjalista najepiej doradzi jaka pielęgnacje w danym przypadku stosować
u nas w Płocku dobrego alergologa dziecięcego ze świecą szukać
:sick: ale znajdę bo nie moge patzrec jak małego swędzi skóra i jak sie męczy...
moja idzie spać około 19 i budzi się co godzinę o 20- 21 -22 krzyczy jakby jej się krzywda działa - płacze biore ją na ręce przytulam i jest spokój..wczesniej spała normalnie całą noc spokojnie a od pewnego czasu najpierw raz się budziła jakby sprawdzała czy ktoś jest a potem coraz częściej. teraz nawet w środku nocy - śpi w osobnym pokoju ale wcześniej nie było z tym problemu
czy to moga byc ząbki?? prawde mówiąc nic tam nie widze gryzie gryzaczki i wszystko co złapie do buzi ale nie widze ząbków??...czy to normalne czy może coś się dzieje złego a ja nie wiem co??:sick:
..Wikunia śpi bardzo ładnei i prawie w ogóle się nie budzi chociaż czasami ma takie napady,że płacze przez sen ale to trwa około minutki...

jutro ide do pediatry,może ona mi coś pomoże,bo juz nie mam pomysłu
cholewcia,a może rzeczywiście to ząbki? Chociaz dolne wyszły u nas bez żadnych krzyków