kaja25
Mama Nadii
No Jaguniu o takiej sprawie nie da sie szybko zapomnieć:-(
A my dalej walczymy z katarkiem i kaszelkiem.Był wczoraj pan doktor i dał 2 syropki i 2 aerozole do noska.Antybiotyków nie mamy bo oskrzela są jak narazie czyste.Mam nadzieje że sie poprawi bo mamy już Nadia nienawidzi jak ide w jej strone odciągać katarek a łyżeczek też ma pełna du... bo syropki też co za dużo to nie zdrowo.
A my dalej walczymy z katarkiem i kaszelkiem.Był wczoraj pan doktor i dał 2 syropki i 2 aerozole do noska.Antybiotyków nie mamy bo oskrzela są jak narazie czyste.Mam nadzieje że sie poprawi bo mamy już Nadia nienawidzi jak ide w jej strone odciągać katarek a łyżeczek też ma pełna du... bo syropki też co za dużo to nie zdrowo.

wiec wkraplanie mam z głowy. Początkowo sie balam jak to zauważyłam, ale mała nie płacze wiec ją to chyba nie boli a zdarza sie tylko wtedy kiedy mam za duzo pokarmu w piersi i mała nie nadąża z połykaniem
no i nic jej nie dolegało. Tylko ja wzięłam "sok ze słodkich jabłek" bez dodatku cukru z grupy mało alergizujących może to ma jakiś wpływ? Od sziś zaczynam dawać jabłuszko bo sok sie skończył:-) zobaczymy jak zareaguje, już wiem że bardzo jej smakuje bo dałam 1 łyżeczkę i się rozwyła że za mało