reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowe boleści

Olu , ja myśle że najważniejsze jest żebyś cwiczyła w domu.Jeśli ta znajoma będzie ci pokazywać ćwiczonka to jest ok pod warunkiem ze są one robione w kierunku WNM.

reklama
A my właśnie wróciliśmy od naszego pana doktora i zmieniamy mleko na Nutramigen .Mam już dwie noce nieprzespane z misiem bo tak go swędziało .Nie ma rady musimy stosować ten elocom przez 10 dni .Ale dalej kąpiemy w krochmalu ponieważ bardzo pomogło na główce i nogach .A teraz wyskoczyło na buźce i strasznie się drapie

My też właśnie wróciłyśmy od naszej pani doktor i Niunia jest przeziębiona (na szczęście nie ma zmian w oskrzelach), ale ma bardzo brzydkie gardełko i dostaliśmy antybiotyk...:-(

Kurcze tyle tych dzieci teraz chorych i te antybiotyki takie małe i już to świństwo, mój Michał ma już za sobą 4 rodzaje antybiotyku w tym jeden w zastrzykach :wściekła/y: :wściekła/y:

A nasze noce ostatnio są koszmarne, nigdy nie były fajne bo co 2 godziny papu, nawet zaczęłam wieczorami dawać kaszkę (zjadał 150) i nic 2 godz. mijały i Miś znowu głodny.
Ale teraz budzi się z płaczem co 30-45 min i muszę nosić, a i czasami długo bo nie pozwala się odłożyć, cholewcia to chyba ząbki idą, a ja już jestem na skraju wyczerpania. Teraz chyba nockę odsypia ( o dziwo) bo śpi już 2 godzinkę :szok:

zalujemy Nastusi i Michalka, biedaczki na antybiotykach jada:-(
i rzeczywiscie Vibrucol jest fajny nam pomaga gdy mala jest niespokojna, za duzo wrazeń albo po szczepionce

Jeny dziewczyny albo moje dziecko odsypia nieprzespane noce albo Mu się dzięń z nocą poprzestawiał bo śpi od 13,30 do teraz z przerwą na papu :szok: o właśnie zaczął coś marudzić więc pędzę.

Megi jakis dzien taki bo moja Julcia tez dzis straszny spioszek a jak sie obudzi to marudzi ze chce do cyca i potem znow lulu, wlasnie sie obudzila i ja teraz z mezem "meczymy" by w nocy spala, czyli: lezenie na brzuszku, samolocili, gimnastyka wszystko inne na co bedzie miala sily :-)

reklama
Biedne maleństwa, ale się nacierpią. Wiolu, mój jest od drugiego miesiąca na Nutramigenie. Mam nadzieję, że to mleczko przyniesie ulgę Oskarkowi. A nie wiesz Wiolu, czy przy tym mleku można podawać kaszki mleczno-ryżowe?

Do góry