Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem czy to na ząbki czy coś innego jej dolega. W dzień kiepsko je-cyca to pociągnie dosłownie 2-3 razy i przestaje a za 20 min jakby znowu była głodna
No i cały czas chce na rączki:-
chyba sama teraz będe jadla te deserki i piła soczki jesli okarze sie ze to uczulenie

mam nadzieję ze moja wkrótce sie uspokoi i będe mogła znowu częściej tu zaglądać.
a Darek rano do pracy,na rzęsach chodził normalnie....:sick: Rano zapisałam małego do lekarza,myślałam do tego,że go gardziolko boli,bo nie chciał ssać smoka,tylko ciepłe mleczko z cycusia i tak dziwnie przelykał i pocierał nosek...więc myślałam ze do tego sie jeszcze przeziębił,albo to objaw rosnących ząbków...dodatkowo zrobił w nocy 2 razy kupę,moze to po czopku Viburcol,sama nie wiem ale nigdy nie załatwial się w nocy...Pierwszy raz mielismy takie problemy z Olisiem więc chylę czoła przed mamusiami których dzieci miały często kolki
u lekarz okazało sie ,że to od brzuszka raczej,gardło tylko lekko czerwone...dostał cebion,wapno i Tantum Verde do gardła,wszystkie objawy przeziębienia moga wskazywac teżna ząbki więc przytrafilo sie razem:ból brzuszka i ząbkowanie...chociaz nie widze narazie żeby coś się wyrzynało i dziąsełka nie są spulchnione
narazie jest ok,mały trochę więcej marudzi ale to na szczęście nie to samo co wieczorem i w nocy było...lecę go nakarmić,bo potem lece do miasta z Darkiem jak wróci z pracy w końcu kupic coś Oliwierowi na Mikołajki
zmierzyc wiktorce gorączkę pod pachą ale kiepsko nam to wychodziła bo mała widziała ze coś jej wystaje spod pachy i za wszelką cenę próbowała sobie to wsadzić do buzi
nigdy nie testowałam.