Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myla ja poszlam głównie dlatego, żeby drugi niezależny lekarz sprawdził wszystko czy jest ok :-) wtedy miałam pewność..
a co do kasy..eh, zaczynam chodzić do 2 lekarzy ten drugi prywatnie bierze niemało za wizytę, ale jak usg będzie z pomiarami na wizycie każdej to pewnie to badanie odpuszczę, bo tu nie mam żądnych pomiarów, nic:/ a serio, to nie wytrzymam z ostatnim usg w 32 tyg z wymiarami , ja muszę wiedzieć
mi ten lekarz wczoraj też mówił że zaprasza w 30 tyg.. no w sumie kasy trochę idzie bo ja chodzeę od początku prywatnie..ale nie wiem czy będe miała jeszcze więcej dzieci więc chociaż teraz chce mieć jak najwięcej przyjemności :-)
więc ja pójdę na pewno w 30 tyg
Doli też taka jestem że muszę wiedzieć bo nie wytrzymam:-)
Natasza super :-) ja wprawdzie siusiaka nie widzę, a u Doli i u Pat tak, ale lekarz mial do dyspozycji też inne ujęcia, żeby ocenić, więc pewnie Adaś :-)