reklama

Dzidziusiowe zachcianki

agao pisze:
a ja mam ochotę na truskawki ale świeże nie mrożone pomarzyć dobra rzecz

jak będzie karmienie to pewnie nici z sezonowych warzyw i owoców buuuuuu

truskawki i pomidory najbardziej uczulają a to moje ulubione

:( :( :(

reklama
agao pisze:
można opojedynczo wprowadzać np. szklana truskawek i odczekać 24 godziny zobaczyć czy jest uczulenie lub inne niestrawnośći potem znowy trochę więcej truskawek o ile się nic nie pojawiło i jeszcze raz odczekać jak się nic nie pojawi to można jeść

Już to u siebie widzę: jedna szklanka... :laugh: :laugh: :laugh: chyba bym umarła myśląc, że była tylko jedna... buuu, a teraz pojdę rozmrozić całą paczkę (tak na zapas) :)

ja juz obgadałam kwestie pomidorków i truskaweczek z synkiem i ustaliliśmy, że on też baaaaaardzo lubi i nie zamierza mieć żadnych kretyńskich uczuleń ;) ;D

KingaP pisze:
agao pisze:
można opojedynczo wprowadzać np. szklana truskawek i odczekać 24 godziny zobaczyć czy jest uczulenie lub inne niestrawnośći potem znowy trochę więcej truskawek o ile się nic nie pojawiło i jeszcze raz odczekać jak się nic nie pojawi to można jeść

Już to u siebie widzę: jedna szklanka... :laugh: :laugh: :laugh: chyba bym umarła myśląc, że była tylko jedna... buuu, a teraz pojdę rozmrozić całą paczkę (tak na zapas) :)
no my z mężem codziennie jedna lub 2 łubianki truskawek więc będzie ciężko mam nadzieję że mały będzie twardy i polubi truskawkowe mleko ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry