reklama

Dzidziusiowe zachcianki

A propos tłustego czwartku - jestem na dziś wieczór umówiona ze swoimi znajomymi na słodkie obżarstwo - mamy zamówioną dosłownie górę pączków + faworki. Coś mi się wydaje, że ciężka nocna przede mną po takim łakomstwie, ale co tam...

reklama
Jestem juz po polowie paczka i kawale sernika- i dostalam tak super zgagi ze latam po domu w poszukiwaniu rennie- i na moje nieszczescie chyba sie wlasnie skonczylo i co ja biedna zrobie? Przeciez mi przelyk wypali....

zjadłam dziś 2 pączki, a zaraz potem 1/2 kg buraczków obiadowych z octem i papryką :P
coś bym zjadła i nie wiem co, chyba pójdę za tłumem i rozmrożę sobie truskawki :P :P :P

O tak Mokkate :). Ja dzisiaj znowu faworki i pączki, trzeba je zjeść, bo im starsze (pączki), to niezbyt smaczne :), trochę mnie odrzuca od zapachu pączków, bo teściowa smażyła na sadle, ale poza tym są mniam i jak wchodzę do kuchni, to kuszą i kuszą. :)

a ja sie wczoraj nastawiłam na super pączki i faworki z mojej ulubionej cukierni i dupa Mirek tam pohjechał i kupił jednak za bardzo ich przechwaliłam pązki jakieś łuste a faworki proszkowe a nie drożdżowe fuj ble >:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry