reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

A propos tłustego czwartku - jestem na dziś wieczór umówiona ze swoimi znajomymi na słodkie obżarstwo - mamy zamówioną dosłownie górę pączków + faworki. Coś mi się wydaje, że ciężka nocna przede mną po takim łakomstwie, ale co tam...

reklama
Jestem juz po polowie paczka i kawale sernika- i dostalam tak super zgagi ze latam po domu w poszukiwaniu rennie- i na moje nieszczescie chyba sie wlasnie skonczylo i co ja biedna zrobie? Przeciez mi przelyk wypali....

zjadłam dziś 2 pączki, a zaraz potem 1/2 kg buraczków obiadowych z octem i papryką :p
coś bym zjadła i nie wiem co, chyba pójdę za tłumem i rozmrożę sobie truskawki :p :p :p

O tak Mokkate :). Ja dzisiaj znowu faworki i pączki, trzeba je zjeść, bo im starsze (pączki), to niezbyt smaczne :), trochę mnie odrzuca od zapachu pączków, bo teściowa smażyła na sadle, ale poza tym są mniam i jak wchodzę do kuchni, to kuszą i kuszą. :)

a ja sie wczoraj nastawiłam na super pączki i faworki z mojej ulubionej cukierni i dupa Mirek tam pohjechał i kupił jednak za bardzo ich przechwaliłam pązki jakieś łuste a faworki proszkowe a nie drożdżowe fuj ble :mad:

bo lecą na ilość a nie jakość
od blikleya też jakieś kijowe dzisiaj tyle że super drodie za małego pączka u nich dzisiaj 3,50

reklama
Do góry