Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anik,zawsze mi narobisz smaku. Duzo wczesniej jak pisalas o pstragu,musialam od razu isc i kupic. Teraz ten kapusniaczek. Podaj lepiej przepis na knedle ze sliwkami,bo sie dopatrzylam,ze tez o nich pisalas. Znalazlam jakis w necie ale nie wiem czy beda dobre. Wole sprawdzony.
Monia, ja zawsze robię z tego przepisu, nie chciało mi się klepać, więc zeskanowałam. Ja biorę do knedli ziemniaki, które zostaną mi z obiadu, bo nie chce mi się specjalnie ich gotować i to jeszcze w łupinkach. Ja zawsze podaję ze śmietaną i z cukrem Smacznego!
a wlasnie mam pytanko czy ktoras z was ma przepis na super chrupiace gofry,mi zawsze wychodza gumiaste a sprzet mam taki jak w budkach z goframi..........jak ktos ma to poprosze
Sylwia, to teraz Ty mi narobiłaś smaka tymi goframi, jak pomyślę o takich z bitą śmietaną, to aż ślinka cieknie..., niestety ja się nie dorobiłam jeszcze gofrownicy, ale chyba będę musiała...
gofry- moja mama robi świetne nawet jak są zimne to nie traca chrupkości -zadzwonię do rodziców wieczorkiem to mama poda ten przepis i wtedy go wrzucę ale to około 22
Ja dokończyłam ptasie mleczko i Anik mi narobiła ochoty na knedle okropnej zresztą. czemu ja się nie urodziłam facetem??? żona by mi knedle gotowała.. ale wtedy może by mi się ich nie zachciewało bo nie byłabym w ciąży no to może jutro spróbuję je zroboć sama. przepis wygląda w miarę prosto.. ale to się pewnie komplikuje w trakcie