Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
przyślij mi talerzyk ;D zrobię jutro albo we wtorek bo w piąttek czeka mnie zarcie u mamy
ostatnio myślę o żarciu tylko niestety i właśnie burczy mi w brzuchu help idę po rodzynki potem mleczko i spać na ulicach widżę tylko restauracje i bary i zastanawiam się co tam dobrego podają ;D kurdę niedługo to oszaleję
jeść jeść jesć
Po przeczytaniu wateczku mam ochote na :salatke warzywna, bogracz-o ktorym pierwszy raz slyszalam, zupe szczawiowa-ktorej nigdy w zyciu nie jadlam..................
A ze slodkiego zrzarlabym z 10 murzynkow
W lodowce sama kielbacha........bleeeeeeeeeee,dzisiaj kielasy nie chce
a ja znowu pożarłam trzy grejfruty i zagryzam właśnie delicjami. spać mi sięchce przeokropnie, ale nie umiem zasnąc. pewnie dlatego, że siędenerwuję, że sięFasola nie oddzywa dzisiaj.
ja też przed chwilą opchnęłam grejfruta
przy okazji zdenerwowałam się strasznie, bo okazało się, że mam ukruszoną "dwójkę" muszę koniecznie podjechać do dentystki!!!!
mój Krzyś jazgocze, że nie pije mleka, nie jem jogurtów i niedługo mi zęby wypadna, smutno mi!!!! nie smakują mi jogurty i mleko!!!
dziś wypiłam szklankę z miodem i maslem i było mi niedobrze!!! nie chcę być szczerbata!
Kasia, maleństwo zmęczyło się wczorajszymi harcami i dziś odpoczywa, nie martw się. Mój baranek w ogóle się nie chce do mnie odezwać!