reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
gofrownica musi być porządnie nagrzana, moja mama ma tak ą dużą starą niemiecką z jakiegoś metalu mówi że te nowe nieraz mają słaą moc( mama pracuje w firmie gdzie taki sprzęt naprawiają)
moim zdaniem przepis jest rewelacyjny i ani razu nie było źłe zawsze są sma ja najbardziej lubie z cukrem pudrem ;)

agao na gofrownice nie moge zrzucic nic-jest dobra,taka jaka maja w budkach z goframi,iedys mialam taka zwykla to dopier kapcie wychodzily ;D

Nie wiem czy wiecie, ale w chipsach jest jakis skladnik (przepraszam, ale zapomnialam jego nazwe), ktory powoduje oslabienie mozliwosci intelektualnych, dotyczy to szczegolnie malych dzieci. To ze ten skladnik ma takie dzialanie (nie pamietam, czy on niszczy komorki nerwowe czy tez robi cos innego) to powszechnie znany fakt, to ze jest dodawany do chipsow tez - jest podany w opisie skladu. Wiec moze jednak lepiej unikac teraz jedzenia chipsow? (oczywisciew wazna jest tez ilosc tej substancji, ale chipsow zwykle je sie duzo, ludzie co rusz siegaja po nowa paczke).

Ja w ciazy zjadlam zaledwie 2 male paczki chipsow wiec nie tak zle,patrzac na dzisiejsze jedzenie to nic nie jest zdrowe nawt warzywa owoce mleko itd.,czyli nic.
Chipsow i frytek nie mozna jesc jak sie karmi piersia bo jest w nich jakis kwas akrylowy ktory w pokarmie jest jak wiesc hiobowa-to wyczytalam w poradniku pierwszy rok zycia dziecka

Hej!
Jutro zrobię gofry, zaopatrzyłam się w niezbędne składniki! Kupiłam nawet bitą śmietane w sprayu dla mojego męża, bo lubi. Znowu będe sie obżerać!!!

Zrobiłam dziś fasolkę po bretońsku, sałatkę ze śledzi, ciasteczka z jabłkami. Mąż własnie mi robi sok z jabłek, pęknę dziś!!!!

reklama
Do góry