Dzieki idzia!
to znaczy, że nie ma obowiązku przytycia?
pewnie waga podskoczy później,
faktycznie mój gin. nic się nie czepiał wyglądu, ale ważyć to on mnie nigdy nie waży...
u mnie niestety brzucho tak śmiesznie odstaje - piszę niestety bo w niczym się nie dopinam na brzuchu a mam tylko jedne spodnie ciążowe, uhh... fajne ale ile można w jednych.
A co do ruchów - to za nic nie potrafię rozpoznać czy to co czuję to to, choć ostatnio odruchowo powiedziałam: o!!! rusza się! i sama się zdziwiłam, że to powiedziałam.
A czy z powodu braku żelaza masz też za mało krwi???
bo ja miałam 2 mies temu o 30% za mało!!!, z tym, że od urodzenia tak mam i nie chcieli mnie jako niemowle do domu puścić bo choć o czasie, to miałam poniżej 2 kg i niby anemię, a makabrycznie żywym dzieckiem zawsze byłam, tyle że skrajnie chudym i niejadkiem
czuję, że będę musiała odpokutować to co zafundowałam moim rodzicom jako dziecko z jedzeniem i też będę miała małego niejadka...

co oni ze mną mieli... musieli mnie do lasu wywozić z rowerkiem na obiad bo przyjmowałam posiłki tylko w nieustannym ruchu, jeżdżąc na rowerku albo biegając, ewentualnie na Pszczółce Mai ;D