reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
idę na kolejny talerz kapuśniaku, jest tak kwaśny, że chyba sama będę cały gar jeść, ale to nic, jeszcze mi się żurku z ziemniaczkami chce. ;)

a ja jutro klops gotowany z sosem koperkowym , mam już mięsko zmielone karkówka z cielęciną zamrożona jutro porobię porcyjki i ugotuję :)

A moje szczęście to już chyba patrzeć na makarony nie może.. a ja jestem nimi zafascynowana, zwłaszcza tymi włoskimi. A pociąga mnie to, że tak się je szybko gotuje :):) ale jest to "danie gorące" ;D i grześ nie może płakać, że znowu nie ugotowałam obiadu...

Osinka ale się uśmiałam z tej Twojej fasoli. aż mi brzuchol podskakuje. szkoda że ciężka w transporcie. mogłąbyś wystawić ją na allegro ;D sama bym kupiła zważając na tą jaką kucharką jesteś,,,,

reklama
kasianka - dziękuję :)
to był koszmar - wsypałam do tego garnka co zwykle, zalałam wodą i poszlam do kompa, mąż wrócił z pracy, wszedł do kuchni i drze się "Iwooooonaaaaa!!! fasoooola ci uuucieeekaaaa" ;) nie wiedziałam o co chodzi hihihihi

Do góry