Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agao, też przyjmuję żelazo i znalazłam sposób, żeby mnie po nim nie mdliło , mój mąż wstaje wcześniej jakieś 30 minut, budzi mnie, wkłada tabletkę do mojej buzi, podaje wodę i mówi, to pośpij jeszcze. Budzi mnie jak się wyszykuje do pracy a ja wstaję pozbawiona nudności i idę prosto na śniadanko.
Ja też żelazo biorę z kwasem foliowym, bo on ułatwia wchłanianie i przyswajanie żelaza.
I nie mam po nim apetytu No i jak wam pisałam przytyłam chyba tylko 1 kg
to nie jest dobrze, za mało ...
no i martwię się ...
czy któraś z was też tak mało przytyła???
i jeść za dużo nie mogę bo nie mam miejsca w brzuchu
koga - ja ma troche mlodsza ciaze niz ty (2 tygodnie) ale chce napisac zebys sie nie martwila - ja mam ciagle 1 kg na minusie i czuje sie dobrze - wyniki oprocz zelaza mam dobre, wiec lykam zelazo, biore witaminki a moj lekarz nie ma mi nic do zarzucenia- czyli jest dobrze brzuszka ciagle nie ma - ruchow dzidzi tez jeszcze nie czuje - ale sie nie przejmuje - identycznie maialam w I ciazy 5 lat temu i mam fajnego roslego chlopaka
a po zelazie nie mam zadnych skutkow ubocznych - po godzince zjadam sniadanie bez problemu
a z witaminek biore prenatal (w obu ciazach)