reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
Agao, też przyjmuję żelazo i znalazłam sposób, żeby mnie po nim nie mdliło :), mój mąż wstaje wcześniej jakieś 30 minut, budzi mnie, wkłada tabletkę do mojej buzi, podaje wodę i mówi, to pośpij jeszcze. Budzi mnie jak się wyszykuje do pracy :) a ja wstaję pozbawiona nudności i idę prosto na śniadanko. :)

Ja też żelazo biorę z kwasem foliowym, bo on ułatwia wchłanianie i przyswajanie żelaza.
I nie mam po nim apetytu :mad: No i jak wam pisałam przytyłam chyba tylko 1 kg :mad: :mad:
to nie jest dobrze, za mało ...
no i martwię się ...
czy któraś z was też tak mało przytyła???
i jeść za dużo nie mogę bo nie mam miejsca w brzuchu

reklama
koga - ja ma troche mlodsza ciaze niz ty (2 tygodnie) ale chce napisac zebys sie nie martwila - ja mam ciagle 1 kg na minusie :) i czuje sie dobrze - wyniki oprocz zelaza mam dobre, wiec lykam zelazo, biore witaminki a moj lekarz nie ma mi nic do zarzucenia- czyli jest dobrze :) brzuszka ciagle nie ma - ruchow dzidzi tez jeszcze nie czuje - ale sie nie przejmuje - identycznie maialam w I ciazy 5 lat temu i mam fajnego roslego chlopaka :)
a po zelazie nie mam zadnych skutkow ubocznych - po godzince zjadam sniadanie bez problemu :)
a z witaminek biore prenatal (w obu ciazach)

Do góry