reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Dziewczyny , nie wytrzymam i musze sie pochwalic.
Wojtek zabral mnie do sklepu z roznymi rzeczami dla maluszkow i z okazji urodzin moglam sobie wybrac cosik do pokoju dziecinnego. :)

Wybralam wielki , miekki fotel bujany + podnozek. Niebieski w drobniutka krateczke .
Juz sie nie moge doczekac zeby miec go w domu, bo na razie trzeba bylo go zamowic.

To dosc oryginalny prezent urodzinowy , ale taki dokladnie chcialam. ;D

Załączniki

• fotel.jpg
    fotel.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 111
  • ottoman.jpg
    ottoman.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 108
reklama
KajuMaju,wspanaily prezent dostałaś! Ja choruje na taki fotel,tylko kremowy,jest w Ikei,ale narazie nie mam na niego kasy ::) Jest super do karmienia i odpoczynku z dzidzią,także zazdroszczę ;)

Acha ;)

Masz racje z tym,ze idealny do lulania dzidziusia .Uwielbiam fotele,w ktore sie "wpada do srodka" .

A co do kasy to sie nie martw, po dolku zawsze przychodzi gorka :)

Fajniutki ten fotel, moj maz tez mi chcial cos takiego sprawic ale wlasnie ta kasa!!! Jak bedziemy wydawac za duzo na nasze widzimisie to bedzie krucho!!! Ale pomysl super i jako prezent to juz w ogole genialny pomysl!!!

Bardzo fajny prezencik Kaju!!:)napewno nieraz sie przyda..i do odpoczynku..i do karmienia...i ogólnie...ładny mebelek:)
Ja niestety nie moge sie zaopatrywac w meble...narazie wynajmujemy tylko sypialnie...z 4 innymi osobami..ze Słoiwacji i z Irlandii...za początku czerwca moze wynajmniemy jakies mieszkanko..zeby miec troche wiecej miejsca dla dzidziusia.Ale o czyms swoim...to narazie mozemy pomarzyc...moze za kilka lat...kupimy cos na raty w Polsce...nawet o tym nie mysle...bo to jeszcze bardzo odlegla przyszlosc... :(Najgorsze sa te przeprowadzki...na szczescie..mamy tylko po jednym plecaku ubran..wiec nie bedzie problemu...gorzej pozniej..jak juz bedzie...wozek..lozeczko..etc...ehhh..no cóż... :(

Wiem jak to jest mieszkac w obcym kraju w obcym mieszkaniu i bez rodziny .
Jedyne co moge ci powiedziec na pocieszenie to to,ze czlowiek to takie zwierze,ktore moze sie do wszystkiego przyzwyczaic i jakos wszystko zaakceptowac.

U mnie juz 7 lat minelo od mojego przyjazdu do Stanow i jakos sobie radze.
Bedzie dobrze , nie martw sie !

reklama
Tez tak mysle...do odwaznych świat nalezy!!!Napewno takie zycie"na wyjeździe"wiecej mnie nauczy niz siedzenie pod skrzydłami rodziców...

Do góry