reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Wiec troche prawdy w tym jest, aju myslalam ze to jakis kit! Jeszcze sama nie wiem jak postapie ale juz przynajmniej mam jakis obraz co do tej kolderki!!!

reklama
Ale śliczności,ja też dostałam całą torbę ubranek i dzisiaj złaziłam się za porządnym płynem do płukania dla niemowlaków. Nieprawdaż że mając takie ubranka w domu już by się chciało dzieciątko w domu??

Załączniki

• dev200pb___.png
    dev200pb___.png
    10,7 KB · Wyświetleń: 111
No wiec ja tez kupie spiworek. Przeczytalam w zeszlym tygodniu taki poradnik opieki nad niemowleciem (wcale nie jestem od tego duzo madrzejsza) i tam jak najbardziej, zwlascza w lecie, polecaja spiworki albo bardzo lekka kolderke, wlasciwie kocyk. Zapisalismy sie wreszcie na kurs jak opiekowac sie maluchem - 6 godzin w jedna sobote czerwca, moze sie czegos nowego dowiem, to wam powiem ;)

A ja to sie powaznie zastanawiam czy kupic kolyske..bo w wozku maluszka nie chce wozic po domu (mamy zreszta nieduze mieszkanie) a jak kupie od razu lozeczko to bede musiala za kazdym razem wynosic z lozeczka i klasc..no wlasnie gdzie klasc w ciagu dnia? Tak mysle sobie ze taka kolyska (..juz namierzylam..) na koleczkach jest bardzo wygodna - mozna ja przeciagac z pokoju do kuchni i nawet na balkon, no i moze byc przy naszym lozku w pierwszych miesiacach. A potem do normalnego lozeczka w dziecinnym pokoju, bo kolyska po trzech miesiacach jest juz niestabilna jak dzidzia sie rusza.

A jak wy myslicie zorganizowac spanie w nocy i w ciagu dnia?

W nocy albo maluszek będzie spał ze mną w naszym łóżku,albo w łóżeczku,na dzień natomiast planowaliśmy kupić właśnie taką kołyskę o jakiej piszesz,ale z braku środków pozostanie wózek i wyżej wymienione łóżeczko...

Witam wpadłam na chwilę z Czerwcówek. Jeśli chodzi o te śpiworki do spania to naprawdę fajna rzecz. Bratanica mojego męża w takim spała więc mogę polecić. Zwłaszcza przy trochę starszym maluszku nie ma obawy, że się w nocy rozkopie i odkryje czy przydusi. Odpinają się całe dołem tak że i przewijanie jest łatwe. Polecam. A na lato to raczej jakiś kocyk i ewentualnie cieplejszy pajacyk.
Pozdrawiam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry