reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

dZIEWCZYNY chciałam się teżi was poradzić ,co myślicie o kupnie deski do przewijania malca .Radziłam się już corsini i odradziła mi a wy jak myślicie ,może któraś już z was go ma??

reklama
Wiolu jeśli mówisz o przewijaku na łóżeczko to ja jak najbardziej takie coś kupuję. Wiem od paru mam, że jest to bardzo wygodna i praktyczna rzecz naprawdę ułatwiająca przewijanie i zabiegi pielęgnacyjne maluszka.

O takie coś Ci chodzi ?

ja chyba też kupię ten przewijak... sama nie wiem, mówią że przydatny, szczególnie na początku kiedy nie można się schylać
a to nowe zakupki nie tylko do pokoiku

reklama
Jej!!!jakie to wszystko śliczne!!!!!Nie moge sie doczekac kiedy bede kupowac np.posciel dla malenstwa.Przeslodka ta malpka!!!:)i te pastelowe kolorki...cudo!!!

Do góry