reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Iwonko-tylko pomacaj dobrze te pościele, jest wielka różnica w delikatności-niektóre to i dorosłego by podrapały!!!!

reklama
Oj wiem o czym móisz..pracowalam w sklepie gdzie byly przerózne posciele..i faktycznie...nie wszyskie byly miekkie..najlepsze wydają mi sie posciele frotte:)sa takie delikatne i mieciutkie:)chcialabym zaopatrzyc sie w taki zestawik+ baldachim:)jeszcze kilka tyg..i zaczynamy zakupy:)

ja zrezygnowałam z baldachimu-w sumie ładnie wygląda, ale chyba byłby to tylko "kurzołap"

Ja mam taka szafke na ktorej na dole sa polki a na gorze materacyk do przewijania . Mysle ze sie przyda.
Gdybym tego nie miala to musialabym malego przewijac na podlodze .....

była w promocji-wypełnienie (poduszeczka i kołderka-bardzo mięciutkie) plus poszewki na poduszeczkę i kołderkę oraz gruby, porządny ochraniacz

No ja tez wlasnie zrezygnowalam z baldachimu - bo to tylko ladnie wyglada, a kurzu w tych zalamaniach to sie zbiera od diabła. Wypelnienei tez mam do tego, myslalam jeszcze o przyborniku do zawieszania na lozeczko, ale chyba byloby tak samo jak z tym baldachimem :)

Ewan, te małpki przesliczne :)))

No Ewan sliczny ten zestawik!!! Maly bedzie mial przeslodko!!! A co do baldachimu to ja od poczatku nie chcialam (oczywiscie na przekor mezowi) bo nie jest to w moim stylu, chociaz przyznam ze ladnie skomponowane z otoczeniem to moze miec swoj urok, a ja nie za bardzo lubie marszczone, falbaniaste rzeczy!!
Moze jakas dziwna jestem!!!

reklama
Do góry