reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Jednak nie Grillo, bo znalezlismy tansze - Baby Design - to ta firma z Czestochowy co robi wózki Baby Dreams (smart i inne)

No to madziu chyba juz wszystko masz dla waszego Kubuska!!! Sliczne te rzeczy i chyba naciagne siostre na taki lezaczek!!!

nio prawie wszystko - zostały kosmetyki... No i jak znam siebie to i tak cos jeszcze mi wpadnie w oko :)

Mi wiele rzeczy wpada w oko ale mam nadzieje ze co potrzebniejsze to juz mam!!! Dzis sie zastanawialam w co ja sie ubiore po porodzie???

taaa...ja dzis Darka zmusiałam żebysmy skoczyli na chwilkę do sklepu bo MUSIAŁAM kupić czapeczkę z osłoną na uszka i daszkiem i ceratkę do łóżeczka...chciałam te prześcieradełka do wózka ale akurat nie było...Kupiłam na Allegro używaną karuzelkę ze zwierzątkami,niedrogo i czekam na przesyłkę,także oprócz lezaczka,nakładek na sutki i laktatora to mam chyba wszystko...CHYBA ;)

reklama
O takie podklady do wozka to popytajcie w aptece! Moja babcia byla osoba lezaca i mama kupowala cois takiego dla niej!!! Moze akurat dostaniecie!?

Do góry