reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Iwonko - to lozeczko z baldachimem jest jak dla prawdziwego ksiecia !
Bardzo ladnie to urzadzilas.
Tylko pamietaj ,zeby powyjmowac podusie i zabaweczki jak juz ksiaze bedzie tam naprawde spal.

A u mnie , chociaz NARESZCIE juz wszystko gotowe , zlozone i zawieszone to jednak nie moge wam przeslac zdjecia pokoiku Nikosia , bo przyjechala do mnie z Polski najblizsza rodzina ( babcia , tato i brat ) i musielismy wszystkie mebelki i pierdulki przesunac do jednego kata , zeby zrobic miejsce na materac dla taty.
Wyglada na to ,ze nasz malutek bedzie spal tylko w naszej sypialni w kolysce.

Z reszta chyba wszystkie mamy ,ktore urodzily maja w nocy dzieci przy sobe - dobrze mowie ?
Czy ktoras z was zostawia dzidzie w jej wlasnym pokoju na noc ?

Ja choć mam możliwość dostawienia łóżeczka w pokoju dzieci to jednak ,mały bedzie przy mnie .Chodzi o tą bliskość i bezpieczeństwo,nie musze się zamartwiać czy napewno dobrze śpi .

Cudooo Iwonka!!!!!!!!
Ja mam titusia cały czas albo w koszu wiklinowym przy łóżku,ale najczęściej tak od 3 w nocy do 10 leżymy razem w naszym łóżku ;) w łóżeczku spał może ze 2 razy jak narazie...korzystamy na bieżąco tylko z przwijaka ;) w dzień Oli śpi w wózeczku w salonie,bo nie chce mi się latać non stop na górę i sprawdzać czy z nim wszystko ok,tak to mam go przy sobie :)

Poduszeczka i kolrderka oczewiscie od razu pojdzie na bok...na pozniejszy okres...teraz malusszka bede klasc co najwyzej w rozku...nie mam sily juz czekac.....:/tym bardziej jak patrze na to wszystko....dopiete na ostatni guzik...a maly i tak nie kwapi sie do wyjscia.!!!codziennie tylko nadzieje robi! ;)

kurczę, naszukałam sie w sklepach spodenek małemu i nic, 62 rozmiaru nie mają, zaszłam na uzywane ciuchy i tam od razu 6 par za 10 zł bo była przecena 50%, wszystkie takie jak nowe po upraniu! to chyba będzie mój ulubiony sklep!!! może nauczę się i sobie coś tam kupować...

dziewczynki,pokażcie kąciki waszych dzieci razem z nimi w roli głownej! Pamiętacie jak użądzałyśmy je z wypiekami i pokazywałyśmy na tym wątku? REAKTYWACJA! :)

reklama
Do góry