reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

a mój szkrabik w zasadzie nie ma jako takiego swojego kącika mamy dwa pokoje i póki co w tym mniejszym jest nasza sypialnia i salonik komputerowy i przy naszum łóżku stoi łózeczko małłego z czasem przerobimy trn pokój na pokój dziecięcy
a oto kilka fotek łóża Oliwierka

reklama
A my mamy gosci z Polski - moja najblizsza rodzine.
W pokoju Nikusia spi moj tato , wiec tak czy siak : Niki jest caly czas w naszej sypialni - po mojej stronie lozka, w drewnianej kolysce.

Ale slicznie wygladaja te malenstwa w swoich krolestwach, dziewczynki slicznie to sobie pourzadalyscie!!!
A Twoj Oliwerek Kamilko to tez juz sie pelniejszy zrobil, juz nie sprawia wrazenia takiego tyciego okruszka!!! Widac ze rosnie zdrowo i niech tak zostanie!!!

Mój szkrab dostał od mojej siostry taką plastikową matę FISHERA .Nazywamy to matą ale raczej to są takie dwa słonie po bokach a w środku są powieszone grzechotki i lusterko .Na razie daję mu to na łóżku i mały próbuje to łapać i nawija do zwierzątek :-D :-D Jak bede mieć zdjęcie to wstawię .

A ja sie wkurzylam!!! Kupilismy w Ikei lozeczko, przewijak , komode! Planowalam od poczatku dokupic do tego kompletu szafe, bo Allanek rosnie i bedzie potrzebowal zeby cos powiesic itd!!! Wiecie co sie okazalo??? Juz nie beda tej szafy produkowac i za chiny ludowe nie boge tego skompletowac!!! Jak kupowalismy tamte rzeczy to szafa jeszcz ebyla a teraz po pol roku, dupa zimna!!! Sorry za okreslenie ale naprawde mozna sie wkurzyc!!!

reklama
Chcemy jutro kupić nosidełko dla naszej Niuni bo tak zachwalacie ich funkcjonalność-mogłybyscie kobitki doradzić nam o co pytać,czego szukać,jakie wybrać?

Do góry