Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
atfk kochana :*** ty zyjesz ;-) a juz myslalam, ze sie cos stalo, ciekawe jak reszta dziewczyn i dzieciaczkow. No tak praktycznie od jutra juz ferie. Napisz jak wrazenia synka po balu przebierancow?witam!!ja zyję
pustka sie ostatnio zrobiłaale może to chwilowy zastój!
mój synek ma dzisiaj bal przebierańców więc popołudnie zaplanowane!
będzie przebrany za pirata;-)
jutro jadą na jakieś zawody i rozpoczynają ferie!!
co słychać??
na dodatek nauczycielka poklepala mnie po ramieniu i z usmiechem na twarzy oswiadczyla, abym sie nie martwila, i ze jest wszystko ok
, podobno w Anglii wszawica to normalne tak jak przeziebienie
.

dzieci niepocieszone!ehhh ale cóż nic się nie poradzi ważniejsze bezpieczeństwo a ze zaczynają ferie to myślę ze szybko zapomną!!

czekamy az wróci-to jego pierwsze zawody w zyciu więc przeżywał na maxa!!hmmm bal został odwołany z powodu śnieżycdzieci niepocieszone!ehhh ale cóż nic się nie poradzi ważniejsze bezpieczeństwo a ze zaczynają ferie to myślę ze szybko zapomną!!
madziulina-bardzo zla nie denerwuj sie!!kup jakis srodek w aptece i dasz radę!!
mój syneczek dzisiaj na zawodachczekamy az wróci-to jego pierwsze zawody w zyciu więc przeżywał na maxa!!
Witajm ja tylko przelotem.
Wpadłam się pożegnać,bo jutro rano wyjeźdzamy na tę Słowację.
Trzymajcie kciuki za Nas ,bo straszliwie ślisko .
Do poklikania 7 stycznia:-):-):-)
czytalam ,ale potem zawsze weszlam w ebaya ,nasza klase i czsu bylo brak na odpisanie

Wiesz co ja juz sie do tego przyzwyczailam,ale poczatki byly dla mnie szokujace,ze w tych czasach wszy jeszcze sa
ale powiem Ci ze Kuba jak na 3 lata chodzenia do angielskiej szkoly ani razu nie mial
za to moj mlodszy David nie chodzi jeszcze do szkoly,a gdzies zlapal je paskudstwo
zdziwiona bylam strasznie :-(plyn kupilam ,umylam mu,ale u nas najlpsza metoda bylo usuwanie reczne
tzn David caly dwa dni ogladal bajki a ja siedzialm mu nad glowa i wyciagalam:-

az na rok

Jeszcze czegoś takiego nie widziałam

Hej hej dziewczynki:-)
Troszke zaniedbalam Was,ale jakos czasu nie bylo na pisanieczytalam ,ale potem zawsze weszlam w ebaya ,nasza klase i czsu bylo brak na odpisanie
MADZIULINA-u mojego Kuby tez co jakis czas daja ulotki ze znowu wszy saWiesz co ja juz sie do tego przyzwyczailam,ale poczatki byly dla mnie szokujace,ze w tych czasach wszy jeszcze sa
ale powiem Ci ze Kuba jak na 3 lata chodzenia do angielskiej szkoly ani razu nie mial
za to moj mlodszy David nie chodzi jeszcze do szkoly,a gdzies zlapal je paskudstwo
zdziwiona bylam strasznie :-(plyn kupilam ,umylam mu,ale u nas najlpsza metoda bylo usuwanie reczne
tzn David caly dwa dni ogladal bajki a ja siedzialm mu nad glowa i wyciagalam:-
-(
A u Ciebie jak poszlo????pozbylas juz sie ich??
AS-a Ty na bardzo dlugo sie do tej Slowacjii wybieraszaz na rok
AFTK-gratki dla Filipa,:-):-)
A u Nas niby slonce swieci ale zimno jest brrrrrrrrrrr