reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
no to stresik pewnie masz!!!ja pamiętam to jak dziś!!!emocje nieziemskie:-)!!
mi 4 maja minie 10 lat jak zdałam prawko:szok:
powodzonka

ale śpioch z Twojego syneczka:-)

Asiulka powodzenia

Ja mam dziś full roboty......muszę sprzątać , obiad......i o 12 mykam na miasto......przyjaciółka przyjechała i się z domu wymykam na pogaduchy i połazić ;-)

no to miłych ploteczek!!ja tez zmykam powolutku:-)!!
pranko powiesić i do obiadu zajrzeć!!
pozdrawiam

ale słodkie dzieciaczki............:szok::tak::-):-):-)
a są śpiochami czy skowronkami??????

Asiulka jak testy?

Ja wczoraj mandat dostałam........:( bo zostawiłam auto na parkingu.....i nie zauważyłam parkometru:zawstydzona/y: ( bo dopiero postawili) i 50 dych w plecy:szok: :-(

gdzie laski jesteście???????/

przygotowania do świąt???// sprzątacie?

Atfk tylko Ty na posterunku:)

Czesc dziewczyny:-):-):-)
Jak tam samopoczucie z ranca??bo umnie tragiczne:wściekła/y::wściekła/y:oj z tymi dziecmi..od rana awantura i ze starszym i z mlodszym:-(nie wiem co ich dzisiaj ugryzlo:sorry::sorry::sorry:

Wczoraj robilismy z Kuba do szkoly Easter bonnet,to sa takie kapelusze swiateczne,tutaj maja taki zwyczaj w szkolach ,ze robia parade w tych kapeluszach i oczewiscie jest potem konkurs na najladniejszy:-)
A oto nasze dzielo:-)
910938.jpg
A tutaj Dawidek nam pozowal do zdjecia w kapeluszu:-):-)
910939.jpg
AFTK-fajne te Twoje spiochy:tak:tez lubie moim robic zdjecia jak spia:-D ASIULKA-Polamania pior na egzaminie:-)napisz potem jak Ci poszlo:-)PAULA-i jak udaly sie ploteczki??

reklama
Do góry