Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a będziesz na tej paradzie?????? to foty byś zrobiła;-)
kurde mamy awarie kasową a tu jeszcze to....
nie było ( z czego 2h Tatianka spała) a non biedny musiał siedzieć z młodą......( no niby ja jestem przyzwyczajona
)

a piec do chleba masz?

kurcze daj jakas rade ja to wszystko zorganizowac
Kuba w szkole a Dawid spi

no ale juz nie mam jak
lubię zmiany......w domu.......
dobrze ze nie w życiu osobistym hi hi

jeden taki mały co by fotki w pomieszczeniach robić........a drugi to mi się marzy porzadna lustrzanka cyfrowa

ech Ci faceci..;-)Doris ale super kapilinder......a będziesz na tej paradzie?????? to foty byś zrobiła;-)
Oj nawet mnie nie wkurzaj.......kurde mamy awarie kasową a tu jeszcze to....
a wypadzik fajnie było......byłysmy po zakupach na pizzy........my do auta i karteczka za szybą rozwaliła mój cudny humorek
Potem mój A. dolała oliwy do ognia.....bo nie mógł przeżyć ze mnie 4 hnie było ( z czego 2h Tatianka spała) a non biedny musiał siedzieć z młodą......( no niby ja jestem przyzwyczajona
)
Juz świruje bo 3 tydz na zwolnieniu siedzi.......a on pracuś a tu ręka unieruchomiona i szału dostaje......
Włąśnie do dr go zawiozłam.......zobaczymy co z tym gipsem.......moze wreszcie mu zdejmą
Atfk u nas to prawie wszędzie to dziadostwo poustawiali.......
zebym celowo.....to pal sześc......ale nie zauważyłam naprawdę:-(
a właśnie dziur to my mamy w Polsce dostatek.......łatają łatają i tak w koło Macieju by robota była
As oj to pracowity dzioneka piec do chleba masz?
na jką rehabilitację z Kubą chodzisz?????/
obraz?????? pochwal się co tam robisz......
Monia gdzie Ty??????????????????
chyba tez okno umyje.........

nieraz dzieciaki mają zły humor ,ale im mija przecież i znów są fajne.;-)zmykam na troszkę,obiadek dokończyć!!
moja Kajka też chyba lewą nogą wstałabo dymi od rana....
ciao dziewczynki
PAULA-na tej paradzie tylko dzieci chodza na wokol rodzicow an sali gimnastycznej na przedstwaieniu:-)jak mi wyjda ladne zdjecia to wstawie,tylko tam u nich na tej sali jest troche ciemno i mi zdjecia nie wychodza
hmm..wogole zastanawiam sie nad kupnem nowego apartu
AS 76-ty jeszcze masz czas na malowaniekurcze daj jakas rade ja to wszystko zorganizowac
AFTK-ja mam na razie spokoj z moimi grymasnymi dziecmiKuba w szkole a Dawid spi
![]()

Doris eeeeeee to mamuska grasuje na necie
moja młodsza tez usypia;-) moze wreszcie okno dokończę myć........wywaliłam z szafy wszystkie firanki i nic mi nie pasi...........ja to lubię ciągle nowe
już mam ochotę cos poprzestawiać w domu........no ale juz nie mam jak
lubię zmiany......w domu.......
dobrze ze nie w życiu osobistym hi hi
No mi jak w pomieszczeniu robię tez słabe wychodzą
a jaki aparat chcesz kupić?????
mi by sie dwa przydały........jeden taki mały co by fotki w pomieszczeniach robić........a drugi to mi się marzy porzadna lustrzanka cyfrowa
mój pies sie w niedziele juz kapał w stawie.........wariat wiosnę poczuł i wskoczył......potem wstawię moze na galeryjkę foty ze spacerku niedzielnego.......
gratulacjeHej laseczki,
u nas jest przepiękna pogoda,już zaliczyliśmy wyjazd do kielc,zdałam testy dziś na prawko ,egzamin praktyczny dopiero 30 kwietnia
Byłam też kupić chłopakom buty wiosenne ,o w morde jakie drogie są za Maćka zapłaciłam 80zł,za Emila 60 normalnie pochlastać się idzie.
Teraz mały gagatek śpi ,większy ogląda bajkę a M.pojechał na myjkę ze swoim autkiem ukochanym.Czasem mi się śmiać chce że tak dba o auto.Ale nowe to na razie dba.;-):-)
Trzymajcie się laseczki do wieczorka,może zajrze ,ale nie obiecuje bo mój ukochany ma dziś 30 urodzinki,może go gdzieś zabiore,tylko muszę pogadać z mamcią o opiece dla chłopaków.
:-)

.

oj trzy mamuśki z dziećmi......