reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tabelka -nasze dzieci rocznik 2002

Paula 13

mama Wiki i Tati
Miasto
woj.łódzkie
2sb9v7l.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
i jak Wam się podoba?

testuje tabelkę.........buuuuuu dziwnie na tym forum bo jest ograniczenie co do fotek..........a nam się tabelka rozrasta a wyraźność maleje .......daltego podzieliłam i usunęłam kolumnę........

Ostatnia edycja:
No i to wszystkie dziewczyny starsze:-D
Na tym forum zle się wyświetla ta tabelka a jak przez fotosika wrzuciłam to juz masakra nic widać nie było:no:
No innym tez mamy tabelkę i nie ma problemu.......tu chyba dlatego, ze pomniejszane są od razu fotki:baffled: sama nie wiem:wściekła/y:

Witam. Mam na imie Alicja i jestem mama Zuzi urodzonej w 2002 roku i Kubusia 2007. Do tej pory pisałam tylko mamach 2007, ale chętnie dołączyłabym tutaj do Was.
Serdecznie pozdrawiam Aludek

reklama
Witam się i ja i proszę o dopisanie do tabelki.
Mam na imię Jagoda i mam dwie Córy - Weronikę urodzoną 04.04.2002 i Madzię urodzoną 11.06.2007. Cieszę się że powstało forum dla mam starszych dzieci, bo do tej pory udzielałam się tylko na czerwcówkach 2007.
Pozostałe dane do tabelki - Weronika urodziła się w Warszawie, 41 tc., waga 3960 g, wzrost 58 cm. Obecna waga i wzrost to 118 cm i 24 kg.

Do góry