reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
witam się i ja czwartkowo.
Klaudia właśnie wróciła z testu szóstoklasisty.
Mówi,że test był bardzo trudny i to nie są jej słowa.
Tak powiedziały panie nauczycielki.
Zobaczymy jak będzie z wynikami.:tak::eek:

Witajcie.:-) Niech się któraś siedząca w domu ze mną zamieni....:-(Ja nie mam czasu na sprzątanie, obiad po łebkach... Sprzątanie świąteczne jawi mi się w koszmarach sennych, bo nie wiem kiedy je wykonam - nie w sobotę, bo Weronika ma urodziny, więc jak?
Matko jak ja bym sobie posiedziała w domu zamiast chodzić do roboty.:-D

Dzagud a czym sie zawodowo zajmujesz? bo tam myślę czy się zamienić:-D
dużą imprezkę urodzinowa planujecie?

As trzymam kciuki.......kiedy wyniki?

Atfk a co tam na obiadek zrobiłaś? Mi właśnie młoda usnęła.....A. poszedł pucować auto......a ja się muszę za obiad zabrać:baffled:

hej lasencje.
Maciek ma gorączkę ,Emil śpi,M. poszedł już od dziś do roboty,a ja zdycham bo z nosa mi się leje.
Cholera w chałupie misumy siedzieć a na dworze taka piękna pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A pracuję w firmie sprzedającej regały do magazynów i jestem tzw. logistykiem.;-)Nie jest źle, ale dużo bym dała aby móc siedzieć z dziećmi w domu.

Imprezki dużej nie planujemy, bo niestety ani miejsca nie ma ani Rodzinki za dużej - poza tym powiedzmy że Rodzina i Męża nie są ze sobą zbyt blisko;-). Do tego Weronika ma szkarlatynę (na ukończeniu) i chyba właśnie Magdę zaraziła - zaraz Mąż jedzie do lekarza, więc nie bardzo będzie można wyjść.:-(Pewnie więc skończy się póki co tortem i prezentem w domu, a potem Weronika pojedzie do mojej Babci gdzie będzie cała moja Rodzina. Planuję po świętach zaprosić Weroniki przyjaciółkę i zorganizować małe urodzinki w jakimś Hula-Kula czy innej Bajlandii. Tam sobie dziewczyny poszaleją.

Asiulka, współczuję choróbska. I faktycznie fatalna pogoda na chorowanie. Ale pocieszę Cię że nie tylko Ty tak masz - od poniedziałku Weronika w domu siedzi, a dziś pewnie się okaże że i Magda też. Szlag mnie już trafia normalnie.

Asiulka uuuuuuu jakies wirusisko dopadło.......zdrówka życzę;-)

Dzagud no to jestesmy po "jednych pieniądzach" hi hi bo ja skończyłam specjalność zarządzanie logistyczne;-) a do tego pracę mgr pisałam na temat gospodarki magazynowej:-D czyli spoko po małym instruktarzu z Twojej strony moge sie zamienić........choc to bardziej w zimę mi się chciało do pracy.......teraz jak się robi ciepło zaczyna sie praca w koło domu.......i wtedy by mi zal było ze nie mam na to czasu co tak bardzo lubię........:baffled: Do tego żyć się chce jak taka pogoda i byczyć sie z dzieciakami na podwórku.......

no i co z prezentem???/ czytałaś nasze propozycje?

uuuuu fajnie ze imprezka się szykuje gorzej z choróbskiem..........a jakie są objawy szkarlatyny bo ja nawet nie wiem........wyspka i ten biały języK?

reklama
szkarlatyna to inaczej płonica.To nic innego jak cholernie mocna i bolesna angina.
Dzieciaki na szczęscie to dzielnie znoszą i nie odczuwają tak mocno.
Charakterystyczną oznaką szkarlatyny jest trójkąt wpisany między nos a policzki.
Pojawia się właśnie taki przy wysypce i robi się malinowy język.
Edytuję ,bo zapomniałam dopisać.
Po szkarlatynie Kubusiowi schodziła skóra z paluszków z rączek i z nóżek.
Więcej masz tu
Płonica - Wikipedia, wolna encyklopedia

Ostatnia edycja:
Do góry