• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziecko

Niunia12345

Aktywna w BB
Witajcie proszę pomóżcie bo już mi te myśli spać nie dają.
Staramy się o dzidziusia 5 miesięcy bez owocnie. U gin byłam 2 miesiące temu powiedział że jest wszystko dobrze i mam czekać na owulacje.
I właśnie wczoraj podkusilo mnie coś zeby zrobić test owulacyjny. Zrobiłam i były 2 kreski. Kreska testowa dużo ciemniejsze od kreski kontrolnej, miałam ze 3/4 dni ból prawego jajnika. Wspolzyjemy regularnie codziennie z przerwami w miesiącu 2/3 dni. Czy jest szansa że wkoncu się udało???

reklama
Rozwiązanie
Ja tez musiałam kilka miesięcy poczekać na druga ciąże. Robiłam testy, niektóre wychodziły pozytywne, niektóre nie. Wywnioskowałam z tego, ze owulacja nie jest gwarantem ciazy. Gdyby tak było to na pierwszy pozytywny test owu byłabym w ciazy a tak się nie stało.
Jesteś w stanie zajść w ciąże i ja donosić. Prognozy są bardzo dobre.
Do okresu mam 9 dni i przez 4 dni bolały mnie jajniki dlatego robiłam test i ciągle pozytywny. Dziś wyszedł mi taki test jak na zdjęciu. Czyli jest duża szansa że udało się? Od 5 miesięcy nie miałam wgl owulacji :(

Załączniki

• IMG_20190809_094538.jpg
    IMG_20190809_094538.jpg
    351,1 KB · Wyświetleń: 96
Przy codziennym współżyciu plemniki są słabsze i jest ich mniej, w drugiej ciąży współżyłam z mężem co 2 dni od dnia, w którym pierwszy raz wyszedł pozytywnie test owulacyjny.

I nie słuchaj tego, co pisze Loli05, bo nie dalej, jak tydzień temu był wątek, że dziewczynie testy owulacyjne wychodziły pozytywne w dniu spodziewanej miesiączki, kilka lasek pisało, że gratulują, bo to ciąża i im też testy owu wychodziły pozytywnie, a tu niestety okres przyszedł i rozczarowanie...

reklama
reklama
Przy codziennym współżyciu plemniki są słabsze i jest ich mniej, w drugiej ciąży współżyłam z mężem co 2 dni od dnia, w którym pierwszy raz wyszedł pozytywnie test owulacyjny.

I nie słuchaj tego, co pisze Loli05, bo nie dalej, jak tydzień temu był wątek, że dziewczynie testy owulacyjne wychodziły pozytywne w dniu spodziewanej miesiączki, kilka lasek pisało, że gratulują, bo to ciąża i im też testy owu wychodziły pozytywnie, a tu niestety okres przyszedł i rozczarowanie...
Ja zarowno w normalnej ciazy i biochemicznej mialam pozytywne owulacyjne,wiec opierajac sie na wlasnym doswiadczeniu u mnie sie sprawdza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry