reklama
reklama
Paulina_1982
Fanka BB :)
Edytujesz pierwszy post jakoś z tego co pamiętam...
Tylko ja nie umiem zmienić tytułu [emoji848]
ZadziałałoEdytujesz pierwszy post jakoś z tego co pamiętam...
Kochane mam mieszkanie dopóki nie stanę na nogi pomału się przenoszę. Wczoraj chciałam zabrać synka, ale wczoraj sąd wydał decyzję o umieszczeniu go w rodzinie zastępczej i poszedł wniosek do sądu żeby jednak go nie zabierali. Pani z opieki ze szpitala powiedziała że nie da go zabrać komuś innemu niż mi i postara się żeby wszystko w tym tygodniu załatwić. Ale wszystko i tak zależy od sądu bo to on musi wydać decyzję.
Dla Remcia mam milion opiekunek w razie potrzeby: przyjaciel, właścicielka mieszkania, panie psycholog. Więc będę mogła trochę pracować. Możliwe że doradca laktacyjna ze szpitala do nas przyjedzie nauczyć się przystawiać. Dostaliśmy od oddziału pieluszki i kosmetyki podobno jest tego tak dużo, że pani psycholog nam to przywiezie samochodem. Paczki od pani tu z forum odbieram, dzisiaj jedna pani nam dowiezie mnóstwo rzeczy...
Wszystko pomału się prostuje i układa. Za chwilę będę mogła zwolnić obroty i cieszyć się każda chwilą. To dziecko jest niesamowite, dzięki niemu dostaliśmy tyle dobra, tyle wsparcia, ciepłych słów i pomocy, że aż trudno mi w to uwierzyć... To forum jest niesamowite. DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ❤
Dla Remcia mam milion opiekunek w razie potrzeby: przyjaciel, właścicielka mieszkania, panie psycholog. Więc będę mogła trochę pracować. Możliwe że doradca laktacyjna ze szpitala do nas przyjedzie nauczyć się przystawiać. Dostaliśmy od oddziału pieluszki i kosmetyki podobno jest tego tak dużo, że pani psycholog nam to przywiezie samochodem. Paczki od pani tu z forum odbieram, dzisiaj jedna pani nam dowiezie mnóstwo rzeczy...
Wszystko pomału się prostuje i układa. Za chwilę będę mogła zwolnić obroty i cieszyć się każda chwilą. To dziecko jest niesamowite, dzięki niemu dostaliśmy tyle dobra, tyle wsparcia, ciepłych słów i pomocy, że aż trudno mi w to uwierzyć... To forum jest niesamowite. DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ❤
Kropka29
Moderator
Super że wszystko zaczęło się układać! Jesteś bardzo silna skoro tak szybko sobie ze wszystkim poradziłaśKochane mam mieszkanie dopóki nie stanę na nogi pomału się przenoszę. Wczoraj chciałam zabrać synka, ale wczoraj sąd wydał decyzję o umieszczeniu go w rodzinie zastępczej i poszedł wniosek do sądu żeby jednak go nie zabierali. Pani z opieki ze szpitala powiedziała że nie da go zabrać komuś innemu niż mi i postara się żeby wszystko w tym tygodniu załatwić. Ale wszystko i tak zależy od sądu bo to on musi wydać decyzję.

etatnamame
Czytam ten wątek od początku i przysięgam łzy mi w oczach stanęły. Tak bardzo się cieszę! Remiś ma cudowna mamę która dla niego zrobi wszystko. To takie piękne Miłość do dziecka jest nie do opisania [emoji173]️[emoji173]️Kochane mam mieszkanie dopóki nie stanę na nogi pomału się przenoszę. Wczoraj chciałam zabrać synka, ale wczoraj sąd wydał decyzję o umieszczeniu go w rodzinie zastępczej i poszedł wniosek do sądu żeby jednak go nie zabierali. Pani z opieki ze szpitala powiedziała że nie da go zabrać komuś innemu niż mi i postara się żeby wszystko w tym tygodniu załatwić. Ale wszystko i tak zależy od sądu bo to on musi wydać decyzję.
Wszystko pomału się prostuje i układa. Za chwilę będę mogła zwolnić obroty i cieszyć się każda chwilą. To dziecko jest niesamowite, dzięki niemu dostaliśmy tyle dobra, tyle wsparcia, ciepłych słów i pomocy, że aż trudno mi w to uwierzyć... To forum jest niesamowite. DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM [emoji173]
Życzę Wam jak najlepiej i bardzo kibicuje. Modliłam się o to, żeby po porodzie coś w Tobie "pękło" i zebys zdecydowała się zawalczyć o Syna i Waszą przyszłość
Szacun i ogromne gratulacje!!
N
Natuś_ka
Gość
Aż mnie ciarki przeszły czytajac ile w Tobie samozaparcia i walki o tego maluszka. Trafiłaś naprawdę na dobrych ludzi i o y tak zawsze było. Czekamy na moment aż przytulisz synka już w nowym mieszkanku i zaczniesz nowe życie:*Kochane mam mieszkanie dopóki nie stanę na nogi pomału się przenoszę. Wczoraj chciałam zabrać synka, ale wczoraj sąd wydał decyzję o umieszczeniu go w rodzinie zastępczej i poszedł wniosek do sądu żeby jednak go nie zabierali. Pani z opieki ze szpitala powiedziała że nie da go zabrać komuś innemu niż mi i postara się żeby wszystko w tym tygodniu załatwić. Ale wszystko i tak zależy od sądu bo to on musi wydać decyzję.
reklama
ossowska.a.8
Jesteś wspaniałą mamą! Robisz wszystko aby nie stracić synka, bardzo Cię podziwiam. Nie każdy ma w sobie tyle samozaparcia jak Ty. Jesteś przykładem dla innych! Pokazałaś Nam wszystkim, że gdy czegoś się bardzo pragnie to można to osiągnąć. Jesteś wspaniała!
Podziel się: