Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisz do aniaslu, założycielki babyboom. Ona ma ogromną wiedzę.Dzwonili do mnie z sądu spytać czy podtrzymuje decyzję o oddaniu do adopcji powiedziałam że nie. Wytłumaczyłam że mi się sytuacja zmieniła, mam gdzie mieszkać itp. Ale sąd ma 14 dni żeby się ustosunkować, ktoś ma przyjść do mnie żeby zobaczyć czy na pewno mam warunki dla dziecka, no kurde z tego co czytałam to mam te 6 tygodni na zmianę decyzji bez konsekwencji prawnych i myślałam że w każdej chwili będę mogła zabrać dziecko... Jakby to trwało kilka dni to ok ale 2 tygodnie to sobie nie wyobrażam no przecież to jest okrutne i nie wiem czy zgodne z prawem w ogóle...Macie jakiś pomysł co mogę zrobić?
W urzędach dzielnicy czy gminy są porady prawne bezpłatne, ale teraz się pozamykali i pewnie kijowo z tym [emoji17]Napisz do aniaslu, założycielki babyboom. Ona ma ogromną wiedzę.
Albo skorzystaj z jakiejś darmowej porady prawnej. Niestety to jest bardzo poważna decyzja dlatego później jest się pod "kontrola". Warunki bytowe przedstaw najlepiej jak możesz. Przygotuj pokój i wszystko co masz dla dziecka. Jeśli jesteś pod opieką psychologa to w grę wchodzi również depresja poporodowa, wtedy kobiety podejmują różne pochopne decyzje, ale Ty chcesz jak najlepiej i działasz, a to jest bardzo ważne.
Kurde ciezka sytuacja teraz a ile juz maly jest bez Ciebie?Dzwonili do mnie z sądu spytać czy podtrzymuje decyzję o oddaniu do adopcji powiedziałam że nie. Wytłumaczyłam że mi się sytuacja zmieniła, mam gdzie mieszkać itp. Ale sąd ma 14 dni żeby się ustosunkować, ktoś ma przyjść do mnie żeby zobaczyć czy na pewno mam warunki dla dziecka, no kurde z tego co czytałam to mam te 6 tygodni na zmianę decyzji bez konsekwencji prawnych i myślałam że w każdej chwili będę mogła zabrać dziecko... Jakby to trwało kilka dni to ok ale 2 tygodnie to sobie nie wyobrażam no przecież to jest okrutne i nie wiem czy zgodne z prawem w ogóle...Macie jakiś pomysł co mogę zrobić?